Brilliant Dadaşova... KÜSKÜN AZERİ STARDAN "PARA PARA" İTİRAFI!..

Brilliant Dadaşova... KÜSKÜN AZERİ STARDAN "PARA PARA" İTİRAFI!..

Azerbaycan Devlet Sanatçısı Brilliant Dadaşova, yıllar önce müzisyenler Fettah Can ve Metin Özülkü’nün kendisinin parasını alarak aranje yapmadıklarını ve şarkılarını teslim etmediğini iddia etti.

Dadaşova, Türkiye’deki ilk single çalışması olan ‘Para Para’yı Kemal Aslan Music Production etiketiyle çıkardı. 

Etiler PS Loungle’ta düzenlenen ‘Para Para’nın tanıtımında konuşan Azerbaycan’ın Süperstarı olarak tanınan Dadaşova ¨Yıllar önce yaşadığım talihsizlikler beni Türkiye’de proje yapmaktan soğutmuştu.

Fettah Can ve Metin Özülkü ile çalışmak için ödemelerini de yaptım ama şarkıları bir türlü gelmedi. Perişan oldum. Hevesim öldü.

Biz Türk sanatçıları çok severiz Azeriler. Sonra arkadaşım Ömür Gedik dedi ki ‘Ben seni başka bir prodüktör ile tanıştıracağım, sana proje yapsın’ dedi.

Kısmet bugüneymiş¨ dedi.

 


 

 

Sanatçıyı tanıtımda Ömür Gedik, Emre Kaya, Ferman Toprak, Suadiye ve Ayhan Aşan da yalnız bırakmadı. 

birillantdadasova_toplanti.jpg

Prodüktör Kemal Aslan da ¨Brilliant Hanım, Azerbaycan’da saygın bir devlet sanatçısı.

İlk konuştuğumda bana Metin Özülkü’ye 19 bin dolar, Fettah Can’a da 18 bin dolar verdiğini ve şarkıların hiçbir şekilde eline ulaşmadığını söyledi.

Küstüm, gittim dedi. Ben de Türkler’e küskünlüğünü yaptığımız proje ile gidermek istedim. Hiçbir ücret talep etmeden şarkıyı yaptık.

Metin Bey ve Fettah Can ile konuşacağız, belki bir yanlış anlama olabilir. Sonrasında da gerekirse belgeleriyle birlikte avukatlarımızla yasal süreci başlatacağız¨ diye konuştu. 

Brilliant Dadaşova’nın ‘Para Para’ şarkısının sözleri kendisine, müziği Ferid Kerimli’ye, düzenlemesi ise Fırat Özbaylar’a ait. Şarkının video klibinde de yönetmen koltuğunda Erkan Nas oturdu. 

Daha önce çok kez böyle bir proje çıkarmaya karar verdiğini ancak yaşadığı talihsizlikler nedeniyle işinin bugüne kısmet olduğunu dile getiren Dadaşova “Türkiye’yi çok seviyorum ve uzun süredir burada yaşıyorum.

‘Para Para’ şarkımı Türk müzikseverlerle buluşturacak olmanın heyecanını taşıyorum” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.