`Bu Tarz Benim`... SAZLI SÖZLÜ GÖBEKLİ VEDA!

`Bu Tarz Benim`... SAZLI SÖZLÜ GÖBEKLİ VEDA!

Ekranlara veda eden Bu Tarz Benim yarışmasının ekibi ve yarışmacıları, Kumkapı Denizkızı Restaurant`da düzenlenen veda yemeğinde coştu.

Show TV'nin sevilen programlarından Bu Tarz Benim adlı yarışma programı, yaşadığı telif hakkı sürecinden sonra alınan kararla ekranlara veda etti. Yarışmanın sunucusu, jüri ve yarışmacı ekibi final sonrasında Kumkapı'da bulunan Denizkızı Restaurant'da veda yemeği yedi.

Yemeğe yarışmanın sunucusu Ebru Akel, jüri üyeleri olan moda tasarımcısı Cemil İpekçi, moda yazarı Sibel Arna, stil danışmanı Umut Eker ile bayan ve erkek yarışmacılar katıldı.

CHLOE VEDA GECESİNE KATILMADI

Yarışmanın jürisinde yer alan şarkıcı Serdar Ortaç'ın manken eşi Chloe Loughnan ile yarışmaya eleme akşamlarında katılan Bülent Ersoy ise yemeğe katılmadı. Birlikte yemek yiyen Bu Tarz Benim ekibi, gecenin ilerleyen saatlerine doğru kendini müziğin ritmine bıraktı. Müzik eşliğinde eğlenen yarışma ekibi bol bol göbek attı.

CEMİL İPEKÇİ'DEN GÖBEK ŞOV

Gecede yarışmanın jürisi ünlü modacı Cemil İpekçi'nin sergilediği göbek şov ise renkli görüntüler oluşturdu. Yarışmacılarla birlikte eğlencenin tadını çıkaran İpekçi, müzisyenlere para takmayı da ihmal etmedi. Zaman zaman gerilimli anların yaşandığı yarışmaya göre oldukça eğlenceli geçen yemekte yarışmacılar birbirleriyle göbek atarak selfie çekti. Yarışma ekibinin eğlencesi gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.