Buket Aydın... 'EYLÜL'DE GEL!

Buket Aydın... 'EYLÜL'DE GEL!

Kanal D Haber Başkanı ve Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevinden istifa eden Buket Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ekranlara döneceği tarihi açıkladı. Başarılı sunucu, "Yeni yayın dönemi yani Eylül ayı gibi yeniden buluşacağız" dedi.

Buket Aydın, 9 Mayıs'ta Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevinden istifa etmişti. Aydın, o günden bu yana sessizliği bozdu ve ne zaman ekranlara döneceğini açıkladı.

"EYLÜL AYI GİBİ YENİDEN BULUŞACAĞIZ"

Buket Aydın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Mesajlarınızı okuyorum ama hepsine cevap vermem imkansız.

Öncelikle beni sürekli soran anne babalarınıza hürmetlerimi iletin. Çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum.

Yeni yayın dönemi yani Eylül ayı gibi yeniden buluşacağız" ifadelerini kullandı.

 

buketaydin_donus.jpg

"GÖREVLERİMDEN İSTİFA EDEREK AYRILIYORUM"

Buket Aydın, 9 Mayıs'ta sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak istifa ettiğini duyurmuştu. Buket Aydın paylaşımında, "16 yıldan beri sizlere haber verme görevimi layıkıyla yerine getirebilmek adına büyük bir özveriyle çalışmaktayım. Bu uğurda yeri geldi kendimi, yeri geldi ailemi ikinci plana koymaktan çekinmedim çünkü; sizlere haber vermek benim için nefes almak kadar kıymetli. Bu yaklaşımımın tezahürü olarak son 2 yıldır Demirören Medya Grubu bünyesinde üstlendiğim ağır sorumluluğumu gereği gibi ifa etmek için yaşadığım yorgunluk beni ve ailemi yıpratmış durumda. Hepimizin bildiği gibi yaşadığımız pandemi süreci içerdiği tüm zorluklara rağmen, bana kendimi dinleme ve hayatımı gözden geçirme şansı verdi. Evet, hayat çok kısa ve önceliklerimiz bizim kaderimiz. Durup, dinlenip, yeni bir yola yenilenmiş enerjimle çıkabilmek adına üstlenmiş olduğum görevlerimden istifa ederek ayrılıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.