BÜLBÜLLER HAYCANLAR (*) İÇİN ŞAKIDI!

BÜLBÜLLER HAYCANLAR (*) İÇİN ŞAKIDI!

Akatlar kültür Merkezinde muhteşem bir kokteyl ile başlayan 'Onların Da Gözyaşları Var' gecesi birçok ünlü sanatçının katılımı ve ödül töreni le seyircilere unutulmaz anlar yaşattı. (*) Haycan; etkinliği yapanların hayvanlara verdiği isim...

Billur Kalkavan ve Aykut Pala ‘nın sunumu ile Hayvanlar için bir araya gelen sanatçılar arasında Umut Akyürek , Yeliz , Bora Gencer , Zeynep Dizdar , Faruk k ,Canan, Ayça ve Cem , Uhde Seçil , Açelya Elmas , Dilek Torgut , Mehmet Öncü , Oktay Ertuğrul , Pınar Soykan ,Nilay Dorsa vardı.

   Büyük yangın geçiren Marmara Adasına Sahipsiz hayvanlara Ameliyathane yapımı için Hayvan Hakları Federasyonu Haytap ile ortaklaşa gerçekleşen konserde izdaham yaşandı ve her sanatçıya desteklerinden dolayı Okan Tok'un organize ettiği gecede ödül verildi.

‘Gelin Birlik olalım Onların da gözyaşlarını birlik de sonladıralım ‘ sloganı ile yola çıkan Okan Tok bu gecede bana destek veren tüm basın mensuplarına  ve çok saygıdeğer sanatçılarıma çok teşekkür ederim dedi.

İŞTE MUHTEŞEM GECEDEN RENKLİ KARELER

   Gecede Ödül alanlar arasında Projeye Full destek veren Evosangels Evren Yaşlak Evrim Yaşlak, Klass Magazin, Magazinkolik Nurcan Sabur,Sabit Akkaya, Onur Akay Medya, Önce Vatan Gazetesi vardı.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.