Bülent Ersoy... "AH YAZIK, ZAVALLI ÇOCUK!'

Bülent Ersoy... "AH YAZIK, ZAVALLI ÇOCUK!'

Hande Erçel’e “Bazlama surat” dediği için oyuncuyla mahkemelik olan Alp Kılınç bu kez Bülent Ersoy’la ters düştü. "Bak çocuğum; bunları espri olarak yapıyorsanız ben esprilerinize konu olacak statüde bir kişilik değilim" diyen Ersoy, Kılınç'ı uyardı.

Tava reklamı yapılan bir paylaşımı eleştiren Alp Kılınç’ın “Basmış tavaya Bülent Ersoy’un ışıltılı efektini” sözleri ünlü sanatçıyı kızdırdı.

Ersoy, Kılınç’a “Beni tavaya mı benzettin, tava mı diyorsun bana? Beni o yorumun içinden çıkart, yoksa avukatımla görüşürsün terbiyesiz” diye çıkıştı.

alpkilinc-tava.jpg

Kılınç, Ersoy’un bu çıkışı üzerine “Ablam yok gurban olduğum, hani sen ağzına yüzüne böyle makyajlar yapıyorsun ya ışıltılı ışıltılı ona benzetmişim.

Yani komiklik şakacılık, anladın mı abla?” diye sanatçının gönlünü almaya çalıştı.

Daha sonra konu hakkında açıklama yapan Bülent Ersoy, Kılınç’a yorum yapanın kendisi değil sahte hesap olduğunu açıkladı.

Ünlü sanatçı sosyal medyadan ikinci bir açıklama da bulunarak bu kez Alp Kılınç’ı kendisi üzerinden prim yapmakla suçladı.

Bu konuyu araştırdım ve Alp Kılınç denilen kişinin bu tarz sahte paylaşımları daha önce de ses getirecek başka sanatkârlara da uygulayıp; prim yapmak adına böylesine yalanlara tevessül ettiğini öğrendim.

Bak çocuğum; bunları espri olarak yapıyorsanız ben esprilerinize konu olacak statüde bir kişilik değilim.

Zira yaptığınız suç teşkil etmektedir. Ben diğerleri gibi susmam.

Ve de hakkımı söke söke alırım. Kimsin? Neyin fenomenisin? Ah yazık, zavallı çocuk!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.