Bülent Ersoy... DİVA GÜNAY`DA COŞTU!

Bülent Ersoy... DİVA GÜNAY`DA COŞTU!

BVS Group`a ait Günay Restaurant`ta bir kez daha müzik şöleni yaşandı.

Günay'da önce, Gaziantepli ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Hasan Yıldırım sevilen türkülerle seyirciyi coşturdu. Yıldırım, türküleriyle Anadolu'yu adeta adım adım gezdi ve konuklarını da beraberinde götürdü.

HÜZZAM'DAN MAHUR'A DİVA!..

Bestesi Yıldırım Gürses'e ait ,Muhayyer Kürdî makamında ki 'Elveda Gençliğim' adlı eser ile programına başlayan Ersoy, Hüzzam makamından Mahur'a, Hicaz makamından Nihavend makamına kadar Türk Sanat Müziğinin birbirinden önemli eserlerini seslendirirken, kendisini dinlemeye gelen yüzlerce sevenine unutulmaz dakikalar yaşattı.

Bülent Ersoy'u dinlemeye gelenler arasında ; Fatih Kahraman ,Mustafa Kefeli,Şadan Kalkavan, Sibel Vatandost, Nur Yerlitaş, Esin Övet, gibi ünlü simalarda vardı.

Gece boyunca salonda bulunan misafirler ile sık sık sohbet eden Diva,tek tek masaları dolaşarak tüm konukları ile ilgilendi.

Gecenin son dakikalarında 'Doğum Günüm' adlı şarkıyı seslendirirken sahnede yere oturan Ersoy, mikrofonsuz sergilediği performans ile ayakta alkışlandı.

Önümüzde ki hafta Günay Restaurant'ta 12 Aralık Cuma Ferhat Göçer ve Suzan Kardeş, 13 Aralık Cumartesi yoğun talep üzerine yeniden Sibel Can sahne alacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.