Bülent Ersoy..."MAYO KULLANMADAN YANIYORUM!"

Bülent Ersoy..."MAYO KULLANMADAN YANIYORUM!"

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, Yalova'nın ilk ve tek 5 yıldızlı oteli TermaCity'nin açılış gecesinde sahne aldı.

Havuz başında gerçekleşen konseri 1000 kişi izledi. İzleyiciler arasında Yalova Valisi Muammer Erol, Termal Kaymakamı Vehbi Bakır, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da vardı. Diva sahnede coştukça coştu ve tam 4 saaate yakın sahnede kaldı, konserinin sonunda ise ayakta alkışlandı.

bulentersoy_yalova1.jpg

Gülşah Saraçoğlu'nun atölyesinin hazırladığı, ten rengi tül üzerine, yarı değerli Swarovski taşlar işlenmiş transparan tuvaleti ve bronz teni ile Diva, sadece sesiyle değil, görüntüsüyle de izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

MARBELLA'DA BRONZLAŞMIŞ

bulentersoy_yalova2.jpgbulentersoy_yalova3.jpg

Konser öncesi İstanbul'dan gelen basın mensuplarıyla, hazırlandığı 650 m2'lik kral dairesinde biraraya gelen Bülent Ersoy'a gazetecilerin "Çok şıksınız Bülent Hanım" demesi üzerine Diva'dan "Gülşah Saraçoğlu hazırladı, beğendiniz mi?" sorusu geldi.

"Çok beğendik çok şıksınız" cümlesine üzerine Diva: "Ben de çok beğendim, soruyorum ki biraz şımarayım" yanıtını verdi.

"MAYO KULLANMADAN YANIYORUM!"

bulentersoy_yalova4.jpgbulentersoy_yalova5.jpg

Gazetecilerin "Çok da güzel yanmışsınız odanıza girince gözümüzü aldınız, yurtdışındaymışsınız" cümlesi üzerine Diva:

"İspanya'daydım, Marbella'daydım" yanıtı verdi. "Türkiye'de tatil yapmama nedeniniz ne" sorusuna ise "Sizler. Hem seviyorum hem sevmiyorum dermişim yok demem, sizleri çok seviyorum, sizler görevlerinizi yapıyorsunuz ama ben o şekilde görüntülenmek istemiyorum" diyerek kahkahalı ve neşeli bir cevap verdi ve ardından cümlesini tamamladı:

"Çünkü ben hiç mayo kullanmadan yanıyorum. Marbella'da çıplaklar kampında rahatım!"

Basın mensupları Bülent Ersoy'a "Biz de sizi seviyoruz Bülent Hanım" diyerek teşekkür ettiler.

İNSTAGRAM'DAKİ YAŞLANMA AKIMI İÇİN: "BENİM YAŞIM YOK"

İnstagram'da yoğun ilgi gören ünlülerin yaşlanmış fotoğraflarını paylaşmalarına, kendi hesabından normal fotoğrafını koyarak katılan Bülent Ersoy'a basın mensupları niye normal fotoğrafını koyduğunu da sordular.

Ersoy:"Ben o yaşlanıyor, öbürü gençleşiyor diye aynı şeyi yapmam. Çünkü ben her zaman söylüyorum, benim yaşım yok!

O yüzden olduğum halimdeki fotoğrafımı koydum, fotoğrafım hiç ellenmedi, dillenmedi. Benim yaşım yok!" dedi. "Yaşı olmamayı nasıl beceriyorsunuz" sorusuna ise "Aşk" diyerek yanıt verdi.

"EVİME TÜRK HAMAMI YAPTIRACAĞIM"

Diva'ya röportajın sonunda Yalova'da termal bir otelde olduğu hatırlatılınca "Bugün banyo yaptım, çok güzeldi. Türk hamamını kullandım.

Evime Türk hamamı yaptıracağım, çok beğendim. Her şeyiyle çok güzel bir tesis, çok eleştiririm ama, hiçbir şey bulamadım eleştirecek.

Çok zevkli, zevkle döşenmiş 650 m2 kral dairesini bendenize tevdi ettiler" deyince otel yetkilileri "Tatile bekliyoruz Bülent Hanım" dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.