Bülent Ersoy... SAZCILARI İÇİN HANGİ SİYASİLERDEN RİCADA BULUNDU?

Flash TV’ de Hafta içi her gün yayınlanan 'Al Sana Haber' programının Moderatörü Seyhan Soylu’ya canlı telefon bağlantısı yapan Bülent Ersoy hakkında çıkan iddialarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bülent Ersoy “ Ben sanatçıyım onlar sazende biz görevimizi icra ettik , bizim evrak hazırlıklarımızı otelin genel müdürü hazırladı konuyla bir ilgimiz yok .

Sanatçıyı ve ekibini kim çağırıyorsa evrak işini onlar organize ederler. “ dedi .

ERSOY; ‘’ SAZLARIMA DESTEK OLMAK İÇİN 100 BİN TL VERDİM.”

Bülent Ersoy “ Onlara destek olmak için 100 bin TL yolladım hatta o beyin eşi hamileymiş onu doğurtturdum “ dedi.

Bülent Ersoy “ Kıbrıs’ta göz altındayken bir yerden bir hat bulmuşlar bir şekilde iletişime geçtik, hatta ben Kıbrıs’a gidip onların başında durmak istedim fakat menajerim Haluk Şentürk aman sakın gitme sen gidersen işin rengi değişir dedi.

Sanki bir şeyleri didikliyormuş hissiyle hakim ve savcılar rahat hareket edemez bu nedenle yargıya müdahale etmek istemediğim için gitmedim.” dedi.

Kıbrıs’a birçok kişi PCR testi yaptırmadan elini kolunu sallayarak girerken bizim saz ekibimizin başına neden böyle bir olay geldiğini bilmiyorum olan çocuklara oldu günah keçisi oldular diye açıklamasına devam etti.

Seyhan Soylu ekibinizle bütün bu olanlardan sonra çalışmaya devam edecekmişsiniz? sorusuna Bülent Ersoy “Hem maddi hem manevi elimden ve gönlümden geleni yaptım.

Çocuklar birçok şey söylediler hakaret ve tehdit ettiler ama ben hiçbir konuda yorum yapmadım.

Çünkü biliyorum ki onların ve ailelerinin olaydan dolayı içleri yanıyor.“ açıklamasında bulundu .

Seyhan Soylu Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhur Başkanı Ersin Tatar’a bu konuyla ilgili hiç ulaşmak istediniz mi? sorusuna isim vermeden “En tepedekilerle konuştuğum için bu çocuklar 20-25 günde çıktılar” diye cevap verdi.

BÜLENT ERSOY MUSTAFA KESER İLE AF DİLERSE BARIŞIRIM DEDİ

Ayrıca programda Diva Bülent Ersoy Seyhan Soylu’nun Mustafa Keser ile barışırmışsınız? sorusuna Ersoy; Allah af ediyorsa bizim ne haddimize, Allah’a ellerini açıp af dilendiğinde af ediyorsa biz kim oluyoruz.

Aaaaa bir dahası tövbeler olsun. Tarzında bir şey söylemek benim tarzım değil.

Allah af ederse bende ederim. Önce hık mık sonrada af dilerse barışırım belli olmaz’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.