Bülent Ersoy... URLA'DA DUDAK UÇUKLATAN FİYATLARLA GÖVDE GÖSTERİSİ!

Türk Sanat Müziği'nin yaşayan efsanesi Diva Bülent Ersoy, Urla Sahne ‘de büyük ilgi gördü. Locaların 45 bin TL'den adeta kapışıldığı mekânda Bülent Ersoy izdihamı yaşandı.

Urla Sahne Etkinlik Organizasyon Ortağı ilhan Vardarlı "Bilhassa localara çok büyük ilgi oldu. 45.000 TL gibi rekor fiyatlara biletler satıldı. Localardan Diva'yı canlı izlemek isteyenlerden daha büyük rakamlar teklif edenler oldu.

Mekânımız açıldığı günden beri en büyük ciroyu yaptı." diyerek, efsane sanatçı Bülent Ersoy'a Teşekkür etti.

Türk müzik tarihinin en büyük ikonu olarak işaret edilen Diva Bülent Ersoy İzmir Urla Sahne’de verdiği konserinde yıktı geçti. İkonik tarzı ve eşsiz sahne performansı ile büyüledi.

bulentersoy-urla1.jpgbulentersoy-urla2.jpg

Diva Bülent Ersoy ‘un haftalar öncesinden sold out olan zınga zınk dolu olan Urla Sahne sahnesine yer bulamayan hayranları için mekânın oturma kapasitesi %25 artırıldı, gecenin rezervasyonları günler öncesinden doldu.

İzdihamın yaşandığı konserde, Diva Bülent Ersoy kendisini telefonlarıyla çekmek için yarışan binlerce hayranının büyük Diva tezahüratlarıyla sahneye çıktı.

Finalde sevenlerinin isteğini kırmayan Diva üç kere bis yaptı. Hayranlarının çatal, bıçaklarla masa ve tabaklara vurarak bis isteğine tepkisiz kalmayan, hayranlarını kırmayan Diva 3 kez bis yaparak rekor kırdı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.