Bülent Şakrak... KARİYERİ İLE İLGİLİ EN BÜYÜK HEDEFİ NE?

Bülent Şakrak... KARİYERİ İLE İLGİLİ EN BÜYÜK HEDEFİ NE?

Gazeteci Sibel Arna’nın youtube programı Ne Olursan Ol Rahat Ol’a konuk olan oyuncu Bülent Şakrak özel hayatı ile ilgili birbirinden samimi açıklamalarda bulundu.

Özel hayatına yeni birini alıp almayacağı ile ilgili soruyu, “Aşk olmadan olmaz” diye yanıtlayan Şakrak kalbini şu cümlelerle açtı: “Hacı Bektaş-ı Veli demiş ki ortadan Kabe’yi kaldırın birbirine secde eden insanlar göreceksiniz. Dolayısıyla insan olmadan bu iş olmuyor. Hayatıma yeni birini almak konusunda bir duvar örmüş değilim, bir defter kapamış değilim.” 

bulentsakrak-sibelarna.jpg

TOPLANIP “SARI BIYIK” İZLEYEN EFSANE KADRO 

Hayattaki en büyük şanslarımdan biri benim iki okulum oldu. Birincisi Yıldız Kenter’in öğrencisi olmaktan onur duyduğum İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı, diğeri annemin müdürlük yaptığı dayı dediğim Müjdat Gezen’in okulu.

İki okuldaki dönem arkadaşlarım da efsane. Çift tedrisattan geçtim diyebilirim. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Ezgi Mola, Serdar Orçin, İlker Ayrık arkadaşlarım, İstanbul Üniversitesi’de ise Mehmet Âli Alabora, Demet Evgar, Okan Yalabık, Özgü Namal, Mine Tugay. Bizim öğrenci evlerimiz olurdu. Toplanıp Flash Tv’de “Gerçek Kesit” izlerdik.  Sarı Bıyık gerçek bir efsanedir. İtiraf etmeliyim ki hala ara ara açıp bakıyorum. Başarısı tartışılmaz. 

HAZAL’DA KANİŞ GERGİNLİĞİ VAR

Hazal Kaya gerçek kardeşim. Onun annesi beni doğurmuş, benim annem onu doğurmuş gibi… Ama dikkat etmek gerekir onda kısa boylu olmasından kaynaklanan kaniş  gerginliği vardır.

Kanişlerde küçük hayvanlardır ama atlara saldırılar biliyorsunuz. Şaka bir yana ikimizde fırlamayızdır. Bu da onur duyduğunuz bir ayrıntıdır. 

HAYALİM EŞŞEK ALMAK 

Ormanın içinde bir hayat kurdum kendime. Köpeklerim, tavuklarım, arılarım da duruyor. Ama hayalim eşşek almak. Çünkü, kim deli, kim veli karıştı ben de bir tane eşek alayım deli olayım istiyorum. 

ŞENER ŞEN OLMAYI KİM İSTEMEZ? 

Kariyerimle ilgili en büyük hedefim şu: “Şener Şen olmayı kim istemez?”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.