Burcu Esmersoy... 'ARTIK EVLİLİĞİ TAVSİYE ETMİYORUM!'

Burcu Esmersoy... 'ARTIK EVLİLİĞİ TAVSİYE ETMİYORUM!'

Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü sunucu Burcu Esmersoy oldu.

 ‘Elin Oğlu’ adlı Talk Show programıyla izleyiciyle buluşan Burcu Esmersoy, Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtladı.

Artık Evliliği Tavsiye Etmiyorum

Yoğun ilgi gören ve izlenme rekoru kırılan yayında samimi açıklamalarda bulunan Burcu Esmersoy, evlilikle ilgili olarak “Geçmişte bir evlilik yaşadım ve boşandım. Bu nedenle evliliğe korkarak yaklaşmaya başladım.

Birlikte olduğum bütün erkek arkadaşlarım da sağ olsunlar benimle evlenmek istediler ve bunun hayaliyle yaşadılar. Bu süreç içerisinde ben onlara evliliğin iyi bir şey olmadığını anlatmaya çalıştım.

Anlayan anladı canını kurtardı ve kaçtı. Artık evliliği tavsiye etmiyorum arkadaşlarıma. Mesela 20 yaşındaki Burcu’yla tekrar konuşma şansım olsa da ‘Sakın aşık olma’ diye uyarırdım. Erken yaşta aşık olmamak lazım. Çünkü çok üzülüyorsun” dedi.  

Korumacı Bir Anne Olurdum

Çocuk sahibi olduğu takdirde nasıl bir anne olabileceği ile ilgili olarak yöneltilen soruya Burcu Esmersoy “Korumacı bir anne olurdum. Mesela okulda çocuğumu üzen bir çocuk olursa yaşına bakmadan yanına gidip ‘Sen benim çocuğumu nasıl üzersin?’ derdim.

Sanırım sonra da o çocuğun annesi gelirdi. Benim yapım böyle. Çevremdeki insanlara karşı çok korumacıyım. Çocuğum içinse adeta kaplan kesilirdim. Bunun için hem kendi hem de çocuğum adına çok korkuyorum.

Mesela erkek çocuğum olursa, büyük bir ihtimalle çok haylaz ve fırlama olurdu. Kavgada eder, yaramazlık yapardı. Kız çocuğum olursa o daha da kötü. Çünkü ben her şeyi biliyorum. Anne ben arkadaşıma ders çalışmaya gidiyorum derse, gitmeyeceğini de iyi  biliyorum. O kadar zor bir şey ki” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.