Burcu Esmersoy... AŞIKKEN KADIN KADIN OLUYORUM!..

Burcu Esmersoy... AŞIKKEN KADIN KADIN OLUYORUM!..

Güzelliğiyle erkeklerin başını döndüren Burcu Esmersoy, en son verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Güzelliğiyle erkeklerin başını döndüren Burcu Esmersoy, Hürriyet yazarı Sibel Arna'ya konuştu.

BURCU ESMERSOY'UN FRİKİK PANİĞİ...

Bir kadın gittikçe nasıl daha da güzelleşir?

- Yüzüm oturuyor galiba. Zamanla da kendimi daha iyi tanıdıkça doğal olana dönüş yapıyorum. Kaşlarımı kalınlaştırdım mesela, daha az makyaj yapıyorum, saç rengimle fazla oynamamaya başladım.

+37 yaşında olduğunuzu duyan herkes ufak bir şok geçiriyor?

-Evet insanlar bu yaş meselesine inanamıyor. Bazen ben de takılıyorum ama kendimi hiç 37 falan hissetmiyorum.

+Ne anlamda takılıyorsunuz, ?40?a 3 kaldı? stresi mi?

- ?Ne çabuk 37 oldum? diye düşünüyorum. 30?dan sonra çok hızlı geçti. Çok komik ama 31 ile 37 arasını hiç hatırlamıyorum nerdeyse? Yoksa yaşımdan memnunum. Bir kadının en güzel yaşları 35 ile 40 yaş arası derler?

-Kesinlikle katılıyorum. Kastedilen şey sadece fiziksel güzellik değil, ruhun olgunlaşıyor. İçimde çocukluğunu yaşayamamış bir kadın hâlâ var ama artık daha bir 'kadın kadın? olmaya başladım. Spor spikerliği yaptığım için hep böyle tomboy (Erkek Fatma) bir havam vardı. O havam hâlâ var ama benliğimin kadınlık kısmını da kullanır ve yaşar hale geldim. Belki de ikisinin karışımını çok iyi yapıyorum. Siz erkek enerjili bir kadınsınız?

-Evet ama bazen. Bazen de kadın enerjili oluyorum. İkisi sürekli yer değiştiriyor.

+Annesiz, babasız büyüdüğünüz için mi bu güçlü duruş?

- Zor bir hayat yaşadım. Şartlar beni ister istemez biraz sert bir kadın haline getirdi. Normalde beğendiğim kadın tarzı da maskülen tarzdır zaten. Erkek arkadaşlarımla erkek muhabbeti yaparken kadın tarafımı hiç göstermem. Erkekleri kendimden uzak tutmak için de aynı formülü kullanıyorum. Yani erkeksi kadın havasına bürünebiliyorum.

BURCU'DAN SEKSİ DANS!...

Ama bazen de istediğimi elde etmek için 'kadın kadın? olabiliyorum. Kadınlığımın tadını çıkartıyorum yani. ?Erkekler ne ister?? sorusunun cevabını çok mu iyi biliyorsunuz?

-O kadar iddialı konuşmayayım ama kafalarının nasıl çalıştığını çok biliyorum.

+Aşık olunca bildiklerinizi unutuyor musunuz?

-Tabii, o zaman kadın oluyorum. Bütün arkadaşlarıma tavsiyeler veriyorum, hatta bir çoğunun yerine mesajlar atıyorum, 12?den oturtuyorum ama aşıkken ilacı kendi başıma süremiyorum.

+Erkeklere nasıl SMS atılır?

-Kısa ve öz yazacaksın abi. Sayfalar dolusu paragraf okutma. Tek bir tek cümleyle derdini anlatabilirsin. Zaten bir çoğu o paragrafları okumuyor bence. Pazartesi?den Perşembe?ye her akşam gece yarısı bir spor programı sunuyorsunuz ve insanlar sizin kadar şöhretli birinin bu 'asker olma? halini anlayamıyor? Bunu neden yapıyorsunuz?

-NTV Spor?dan bahsediyorsak o benim çok mutlu olduğum bir yer. Çok geç bir saat olmasına rağmen, çok yormasına rağmen dinlendiriyor da? Kendimi orada şarj ediyorum, spor spikerliği beni çok mutlu ediyor.

+Zekanızı gösterebildiğiniz için mi?

-Biraz öyle? Bildiğim işi yaptığım için. Fazla gece hayatım yok, bu program benim gece hayatım. Canlı yayına alışığım ben. Bağımlı bile denilebilir. İhtiyacım olan dozu alıyorum, çıkışta da çorbacıya gidiyorum tam oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.