Burcu Esmersoy... "BİR İLİŞKİDE İLK TARTIŞMA NEYSE SON TARTIŞMADA DA O OLUYOR"!..

Burcu Esmersoy... "BİR İLİŞKİDE İLK TARTIŞMA NEYSE SON TARTIŞMADA DA O OLUYOR"!..

İstanbul’un en büyük yaşam ve alışveriş merkezlerinden birinde gerçekleştirilen "Burcu Esmersoy ile Açık Mikrofon" etkinliği büyük ilgi gördü.

Emaar’ın her hafta Çarşamba günleri gerçekleştirdiği kadınlara özel kampanyası Ladies Night kapsamında 23 Ekim’de keyifli bir etkinliğe imza attı.  

Ladies Night’a özel düzenlenen “Açık Mikrofon” gecesinde ekranların sevilen yüzü, sunucu Burcu Esmersoy, sevenleriyle buluştu.

Büyük ilgi gören “Açık Mikrofon” gecesinde Esmersoy; mesleği, iş hayatı ve hayata bakışını açık yüreklilikle konuklarla paylaştı.

Gecede mikrofonu eline almak isteyen misafirler arasından söz alan kadınlar da, Esmersoy ile birlikte sahneye çıkma ve karşılıklı sohbet eşliğinde hikayesini paylaşma fırsatı yakaladı. 

“Bir ilişkinin ilk tartışması neyse, son tartışması da o oluyor”

Ladies Night Açık Mikrofon etkinliğinde Esmersoy, kendisinden ilişkilere dair tavsiye isteyen konuklarına “Bir ilişkinin ilk tartışması neyse, son tartışması da o oluyor.

Bunu hiçbir zaman göz ardı etmeyin” dedi. Genç katılımcılara da “Yıllar çabuk geçiyor.

22 yaşımla 30 yaşımın arasında geçen zamanın nasıl geçtiğini hatırlamıyorum. Zamanınızın kıymetini bilin” tavsiyesinde bulundu.

Esmersoy’un, “Kadınların kendine özel vakit ayırması çok kıymetli. Bu etkinlikle bir araya gelip birbirimizle hikayelerimizi paylaşmak bence hepimize çok iyi geldi” sözleriyle biten gecede konuklar keyifli iki saat geçirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.