Burcu Güneş... MONA LISA'YA OLAN SEVGİSİNİ ÇANTASINDA TAŞIYOR!..

Burcu Güneş... MONA LISA'YA OLAN SEVGİSİNİ ÇANTASINDA TAŞIYOR!..

Geçtiğimiz gün Etiler'in gözde alışveriş merkezlerinden birinde alışveriş yaparken basın mensuplarıyla karşılaşan güzel sanatçı Burcu Güneş samimi ve içten tavırlarıyla dikkat çekerek, Mona Lisa çantasıyla da şaşırttı.

Yakın zamanda yayınlanacak bir dizi için hazırlamış olduğu ve çok konuşulan ''Derman Sendedir'' türküsünden bahseden Burcu Güneş aldığı övgü dolu geri dönüşlerden ve tebriklerden çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Fransız kraliçesinden esinlenilerek Mona Lisa çerçevesinden özel tasarlanmış çantasıyla dikkat çeken güzel sanatçı, '2020 yılına Mona Lisa gibi gizemli gülümsüyorum, sürprizlerle dolu bir yıl olacak ve arka arkaya yeni şarkılarımı da sevenlerime buluşturacağım' diyerek hayranlarını heyecanlandırdı.

Burcu Güneş yakın zamanda hakkında çıkan 'mücevherlerine koruma tuttu' haberlerini de düzelterek;

''Orada bir yanlış anlaşılma var sanırım düzeltmek isterim; ben takılarıma koruma tutmadım zira mücevherler bana ait değil.
Fotoğraf çekiminde kullandığımız mücevherler sponsorum tarafından sağlandığı için sponsor firmam mücevherlerle birlikte bir de koruma gönderdi, mücevherler bana ait değil ve o kadar pahalı mücevherlerim henüz yok'' diyip gülümseyerek samimi bir açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.