BVS GROUP MEKANLARINDA 3 GECE ARKA ARKAYA SEVGİLER GÜNÜ KUTLAMALARI!

BVS GROUP MEKANLARINDA 3 GECE ARKA ARKAYA SEVGİLER GÜNÜ KUTLAMALARI!

Restorancılık ve eğlence dünyasının en prestijli mekanlarını bünyesinde toplayan BVS Group; 12, 13, 14 Şubat geceleri Türkiye’nin birbirinden ünlü yıldız sanatçılarını Sevgililer günü özel programları ile sevenleriyle buluşturacak.

Türkiye’deki gazino kültürünün son ve en prestijli temsilcisi Günay Restaurant’ta ‘’ 14 Şubat Pazar Nilüfer, 12 Şubat Cuma Selami Şahin ve Aşkın Nur Yengi, 13 Şubat Cumartesi Candan Erçetin’’,

candanercetin_gunay_afis.jpg

 Ataköy Marina’da bulunan ada hissi uyandıran Nossa Costa’da ‘’13 Şubat Cumartesi Hakan Altun 14 Şubat Pazar Ferhat Göçer’’,

Etiler’in sembolü olan Sahne İstanbul’da 12 Şubat Cuma Fatih Ürek, 13 Şubat Cumartesi Demet Akalın’’,

selami_askin_gunay_afis.jpg

Anadolu yakasının eşsiz mekanlarından Nanna Restaurant’ta ‘’12 Şubat Cuma Yeliz, 13 Şubat Cumartesi Fatih Ürek, 14 Şubat Pazar Soner Arıca’’,

Boğaz’ın incisi Paysage Kanlıca’da ‘’ 12 Şubat Cuma Ümit Besen, 13 Şubat Cumartesi Soner Arıca, 14 Şubat Pazar Cüneyt Tek gibi ünlü isimlere ev sahipliği yapacak.

omurgedik_emreozdemir_afis.jpg

Ayrıca 14 Şubat’ta alternatif bir Sevgililer Günü kutlaması yapmak isteyenler için yine BVS Group çatısı altında bulunan alternatif markalarda, Ataköy Marina’nın içerisinde bulunan BVS Group’a ait By Balıkçı zengin bir brunch büfesi hazırlıyor.

120’nin üzerinde çeşitle akla gelebilecek her lezzeti sevgililere sunan mekan güne mükemmel bir başlangıç yapmak isteyenler için ideal.

NİLÜFER UNUTULMAZ AŞK ŞARKILARINI SEVGİLİLER İÇİN SÖYLEYECEK!

İstanbul’un en prestijli gece kulüplerinden BVS Group’a ait Günay Restaurant bu yıl sevgililer için özel bir sürpriz hazırladı.

gunay_nilufer_sevgililergunu.jpg

Tüm dünyada Sevgililer Günü olarak kutlanan 14 Şubat gecesi ünlü sanatçı, benzersiz yorumu ve güçlü sesiyle pop müziğin en özel isimlerinden Nilüfer Günay Restaurant’ta sahne alacak.

Adıyla özdeşleşmiş şarkılarını sevgililer için seslendirecek olan Nilüfer davetlilere unutulmaz anlar yaşatırken, Günay Restaurat’ın o gece için hazırladığı leziz Sevgililer günü özel menüsü konuklara servis edilecek. 

FERHAT GÖÇER’DEN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL REPERTUAR!

14 Şubat Pazar, Ataköy Marina’da bulunan BVS Group’a ait Nossa Costa’da Sevgililer Günü özel programında romantik şarkıların usta yorumcusu Ferhat Göçer sahne alacak.

nossacosta_ferhatgocer_sevgililergunu.jpg

Dünya mutfağının seçkin tatlarından oluşan menüsü, denizle iç içe konumu ve 360° manzarasıyla misafirlerine romantik bir ambiyans vaat eden Nossa Costa’da ki programı için özel bir repertuar hazırlayan Göçer, sevilen romantik şarkılarını konukları için seslendirirek unutulmaz bir gece yaşatacak.

SEVGİLİLER GÜNÜ’NÜ MÜKELLEF BİR KAHVALTIYLA KUTLAYIN!

14 Şubat’ta alternatif bir Sevgililer Günü kutlaması yapmak isteyenler için Ataköy Marina’nın içerisinde bulunan BVS Group’a ait by Balıkçı zengin bir brunch büfesi hazırlıyor.

120’nin üzerinde çeşitle akla gelebilecek her lezzeti sevgililere sunan mekan güne mükemmel bir başlangıç yapmak isteyenler için ideal.

360° deniz manzarasıyla romantizmin doruklarına çıkmayı garantileyen mekan “Siz aşkınızı fısıldayın, biz kahvaltınızı hazırlayalım” sloganıyla 14 Şubat’ta tüm sevgilileri unutulmaz bir gün geçirmeye davet ediyor.

BOĞAZ’IN EŞSİZ MANZARASINDA EŞSİZ LEZZETLER!

BVS Group’a ait  Kanlıca’daki Paysage Restaurant eşsiz boğaz manzarası ve dünya mutfağından lezzetlerle Sevgililer Gününde unutulmaz bir geceye imza atacak.

Muhteşem Boğaz manzarasıyla Anadolu Yakası’nın en iddialı mekanlarından biri olan Paysage Restaurant, özellikle zengin, leziz menüsü ve genç şarkıcı Cüneyt Tek’in sahne alacağı gece için 14 Şubat Pazar konuklarını ağırlamak için bekliyor. 

SONER ARICA SEVGİLİLER İÇİN SÖYLÜYOR..

Romantik şarkıları, özgün stili ve güçlü sahne performansıyla dikkat çeken Soner Arıca bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü’nde BVS Group’a ait Nanna Restaurant’ta sahne alacak.

nanna_sonerarica_sevgililergunu.jpg

Küçükyalı’da muhteşem Adalar manzarasıyla Anadolu Yakası’nın en çok tercih edilen yeme-içme ve eğlence mekanlarından biri olan Nanna bu yıl 14 Şubat için çiftlere özel bir menü ve Soner Arıca’nın sahne alacağı romantik bir program hazırladı.

14 Şubat Pazar gecesi Sevgililer Günü Özel programıyla misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanan Nanna gün batımından itibaren aşıkları bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.