Çağatay Ulusoy...PANİKLEDİ YARDIM ÇAĞIRDI!

Çağatay Ulusoy...PANİKLEDİ YARDIM ÇAĞIRDI!

Oyuncu Çağatay Ulusoy, önceki gece arkadaş grubuyla Yeniköy'de bir mekandaydı. Çıkışta görüntü vermek istemeyen Ulusoy, paniklemesi ve basın danışmanını çağırması şaşırttı.

Mekanda yaklaşık üç saat kalan oyuncu, gazetecilerin çıkışta beklediğini öğrenince, alkollü görüntü vermemek için, mekan çalışanlarıyla haber yollayarak, görüntü vermek istemediğini söyledi.

Olumsuz cevap alan oyuncu, çareyi mekana basın danışmanını çağırmakta buldu. Mekana gelen basın danışmanı, gazetecilerden çekilmemesi yönünde ricada bulunduğu sırada, Ulusoy arka kapıdan çıktı.

Arka kapıda bekleyen gazetecilerin bir anda görüntü aldığını gören oyuncu, şoförlü aracını son sürat muhabirlerin üzerine sürdürdü.

Patlayan flaşlar karşısında görüntülenmemek için büyük çaba sarf eden ve yüzünü saklayan oyuncunun, şoförünün de kendisininde emniyet kemerinin takılı olmadığı ve bir gecede iki kusurlu hareket yaptığı objektiflere böyle yansıdı.

Geçtiğimiz haftalarda verdiği röportajda en büyük tutkusunun dalış olduğunu söyleyen oyuncu, “Yaşamak için bilmem gereken ne varsa denizden ve balıktan öğreniyorum.

Balık tutuyorum, balık oluyorum. Dalış yapmak beni müthiş sakinleştiriyor. Karanlığın verdiği huzuru seviyorum” diye konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.