Çağdaş Suseven... 'KIRIK GİTAR'A ZEKİ MÜREN SOKAĞI'NDA KLİP!

Çağdaş Suseven... 'KIRIK GİTAR'A ZEKİ MÜREN SOKAĞI'NDA KLİP!

Bir zamanlar “Leyla Ela Gözlü Bir Çöl Ahusu” isimli şarkısıyla dönemin ses getiren isimlerinden biri olan Çağdaş Suseven, iki yıllık aradan sonra Kırık Gitar adlı çalışmasıyla dinleyicileriyle tekrar buluştu.

Uzun yıllardır hem sahnede hem Türk müziğini daha geniş kitlelere sevdirme adına şefliğini yaptığı korolarıyla Türk Müziğine katkı veren Çağdaş Suseven, daha önceki albüm ve single çalışmalarıyla bir çok kere yılın sanatçısı ödüllerini de almıştı.

Geçtiğimiz günlerde yeni çalışması “ Kırık Gitar” için kamera karşısına geçen sanatçı, klibi Bursa’da  Zeki Müren’in doğup büyüdüğü sokakta çektiğini açıkladı.

Duvarlarında Zeki Müren’in fotoğraflarının olduğu otantik sokakta çekimler anında çok duygulandığını belirten sanatçı, ayrıca aynı sokakta kaldıkları otelin içinde büyük bir Manolya ağacı olduğunu ve Paşamız Zeki Müren’in rivayete göre bu ağaçtan etkilenerek Manolyam adlı eseri bestelediğini de belirtti.

Çağdaş Suseven’in yepyeni çalışması “Kırık Gitar”ın sözlerini, büyük bir cruise gemisinin de sahibi ve  aslında bir armatör olan ama bir çok şiire imza atan Vedat Uğurlu yazdı. Bestesi ise müzik öğretmeni olan Akay Ürer’e ait. Şarkının aranjörü ise İsmail Ergenler.

Şarkının klip çekimleri iki gün sürdü ve klipte kendisine  2016 Best Model Türkiye birincisi Neslişah Ecem Uçar ve ünlü sunucu ve müzisyen İshak Akbay eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.