Çağla Şikel... ALTIN VE PIRLANTA ÇADIRINDA HIZINI ALAMADI!..

Çağla Şikel... ALTIN VE PIRLANTA ÇADIRINDA HIZINI ALAMADI!..

Bu yıl onuncusunun düzenlendiği "Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadır Günleri", ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel’inde katılımıyla İstanbul Yenibosna'daki merkez çadırda başladı.

Bu yıl 10. kez düzenlenen “Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadır Günleri”, Çiğdem Kamer, Atasay Kamer, ve Simay Uras’ın ev sahipliğinde 16 Ekim Çarşamba günü VIP davetiyle on yıldır çadırdan alışveriş yapmayı tutku haline getirmiş VIP müşterilerine kapılarını açtı.

Ünlü sunucu ve model Çağla Şıkel’in de açılışına katıldığı Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günleri ilk günden itibaren yoğun bir ilgiyle karşılanırken, Çağla Şıkel de çadırdan alışveriş yaptı. 

17-20 Ekim tarihleri arasında 4 gün boyunca eş zamanlı olarak markanın tüm mağazalarında ve merkez çadırda sürecek Altın ve Pırlanta Çadır günlerinin VIP davetine katılan ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel de mücevher ve takıları uzun uzun inceledi. 

Tam bir takı tutkunu olduğunu ifade eden Çağla Şikel “Her kadının olmazsa olmazı takılar benim için de çok önemli, konu takı olunca Altın ve Pırlanta Çadır Günleri’ne kayıtsız kalamadım. Günlük hayatımda da takı kullanmayı çok seviyorum; stilin en iyi tamamlayıcısı olduğunu düşündüğüm takıları seçerken benim için en önemli şey kıyafetlerimle uyumlu olması. Altın ve Pırlanta Çadırı’nda çok güzel takılar var, fiyatlar da çok uygun. Hem kendim hem de sevdiklerim için çok özel şeyler aldım” dedi. 

VIP Gününde En Çok satış yapan mağazanın Cirosu Mehmetçik Vakfı’na Bağışlanacak

VIP gününde konuşan markanın Mücevherat CEO’su Atasay Kamer “Altın ve Pırlanta Çadır Günleri’ni başlatırken, ilginin yüksek olabileceğini tahmin ediyorduk. 9 yılda bunu net bir şekilde gözlemledik. Bugüne kadar 200.000 kişiye ulaştık. Özellikle markalı takı ve altını, toplumun farklı kesimlerine yaymayı başarmış olmamız bizim için büyük önem taşıyor” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı yürüttüğü “Barış Pınarı Harekatı” ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Atasay Kamer “Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiğimizin en kısa zamanda görevlerini tamamlamalarını ve sağ salim ülkemize dönmelerini diliyorum.

Atasay olarak harekatta görev alan askerlerimize minnet ve desteğimizi sunabilmek için, 10. Altın ve Pırlanta Çadır Günleri kapsamında, VIP gününde tüm mağazalarımızda yapılan alışverişlerden elde edilecek en yüksek mağaza ciromuzu, Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağız” şeklinde bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.