Çağla Şikel... MARIE ANTOINETTE OLDU, GÖZ KAMAŞTIRDI!..

Çağla Şikel... MARIE ANTOINETTE OLDU, GÖZ KAMAŞTIRDI!..

Modacı Hakan Akkaya, 23 Ekim Salı akşamı Hasköy Yün İplik Fabrikasında gerçekleştirdiği “Marie Antoinette” adını verdiği Dünya’da daha önce örneği görülmemiş özel bir podyum ve prodüksiyonla bir ilke imza attı.

Street koleksiyonu tanıtımı bittikten sonra dev döner podyumla saraya dönen podyumda kırmızı renk kullanılan tasarımlarla “Gloumer” koleksiyonunun tanıtımının başlangıcını, kırmızılar içinde Kraliçe Marie Antoinette olan Çağla Şikel yaptı…

Saray bölümü ihtişamına yakışır saç makyajlarıyla modeller saraylı olarak podyuma çıktı.

Başta Çağla Şikel, Ebru Ürün, Sema Şimşek, Özge Ulusoy, Yeliz Öney ve Oyuncu Serenay Aktaş olmak üzere 60 model ile sunulan koleksiyondaki kıyafetler, Sitare Kalyoncuoğlu tarafından 1 milyon usd değerinde olan 10 adet yakut ve zümrüt işlemeli mücevherler ile tamamlandı.

Defilede Bennu Gerede’nin 3 oğlu Daren Gerede Erkaya, Dilan Gerede Erkaya, Miro Gerede Erkaya ilgi çekerken, protez bacağıyla podyuma çıkan model Muhammed Eymen Şahin modanın engel tanımadığını gösterdi. Hakan Akkaya’nın bu anlamlı davranışı ve duyarlı hareketi ise herkes tarafından alkışlandı. Bu özel defilenin koreografı Uğurhan Akdeniz tarafından yapılırken, Styling çalışmalarını Anıl Can tarafından yapıldı.

Makyajlar New Well sponsorluğunda Rıfat Yüzüak tarafından yapıldı. Saç tasarımlar ise Hakan Köse ve ekibi tarafından yapıldı. Defilenin Marka ve Pr Danışmanlığı ise Selim Akar Marka Ofisi tarafından yürütüldü…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.