Can Tanrıyar... GÖZALTINA ALINDI!

Can Tanrıyar... GÖZALTINA ALINDI!

Gazeteci Can Tanrıyar, Muhammed Yakut hakkında yürütülen soruşturma kapsamında; Yakut'a video paylaşımlarında kullanılmak üzere bilgi, belge, fotoğraf ve benzeri aktarımında bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Uçankuş TV ve internet sitesinin sahibi gazeteci Can Tanrıyar, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün gözaltına alınmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Muhammed Yakut'un yapmış olduğu suç içerikli olduğu belirtilen video paylaşımlarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Can Tanrıyar'ın Muhammed Yakut’a video paylaşımlarında kullanılmak üzere bilgi, belge, fotoğraf ve benzeri aktarımında bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

Şüpheliler Yakut ve Tanrıyar'ın video paylaşım süreci ve öncesinde birlikte hareket ettiklerine yönelik tespitlerde bulunulduğu öğrenildi.

Öte yandan Can Tanrıyar’ın, Muhammed Yakut ile birlikte fikir ve eylem birliği içerisinde müşteki bir başka şahsa yönelik “nitelikli yağmaya teşebbüs” eyleminde bulunduğuna yönelik tespitler de yapıldığı, bu kapsamda gözaltına alınma talimatı verildiği bilgisine ulaşıldı.

 

Kaynak:sözcü.com.tr / Sevgim Begüm YAVUZ / Habib ATAM

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.