Can Yaman... SEYİRCİ SORMALI SEVİŞİYOR MU SEVİŞMİYOR MU DİYE?

Can Yaman... SEYİRCİ SORMALI SEVİŞİYOR MU SEVİŞMİYOR MU DİYE?

Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtlayan Can Yaman ilginç açıklamalarda bulundu.

Son zamanlarda adını çok sık magazin kulislerinde duyduğumuz Can Yaman çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öncelikle kendisine Kıvanç Tatlıtuğ hakkında yaptığı açıklama soruldu.

KIVANÇ ABİYİ TEK GEÇERİM HAŞA KENDİMİ KIYASLAMAM

Kıvanç Tatlıtuğ’un “Gümüş”ü de yıllar önce yurtdışına satıldı...

- Bana “Kendisini Kıvanç’la kıyaslıyor” diyorlar. Ben Kıvanç abiyi tek geçerim. Hastasıyım, her işini izliyorum. Müthiş örnek alırım, müthiş de severim. Kıvanç abiyle haşa kendimi kıyaslayamam.

 “Kıvanç’ın dizileri satılıyor mu, ona bakmak lazım” diye bir açıklama neden yaptın o zaman?

- Kıvanç abinin son 5 senedir oynadığı diziler, Avrupa’ya satılmadı. Vakti zamanında “Gümüş”, Orta Doğu’ya satıldı. Adam orada zaten çok meşhur. Buna kimsenin diyecek bir şeyi yok. Ama Avrupa pazarına ilk defa “Erkenci Kuş” girdi. İspanya’ya ilk defa Türk dizisi satıldı. İspanya “Erkenci Kuş”tan sonra rol aldığım diğer diziler “Dolunay” ve “İnadına Aşk”ı da aldılar. İspanya benim dizilerim dışında “Hercai”yi de satın almış. Bizimle birlikte Türk dizilerinin Avrupa’da önü açıldı.

Can Yaman Demet Özdemir ile olan ilişkisini de bakın nasıl anlattı.

 “Avrupa’da aşk satıyor” diyorsun ama gidip aksiyon dolu bir dizi çekiyorsun…

- Aslında ben de romantik komediden mi gitsek diye düşündüm. Ukalalık gibi sayacaksın ama “Erkenci Kuş” dünyada sayılı romantik komediler arasında. Biz en iyisini yaptık.Yüzde 60 doğaçlama ne demek? Yönetmen sürekli sahneyi köpürtmemizi bekliyordu. Demet’le sahne öncesinde ne yapacağımızı konuşmuyorduk. O kadar birbirimizi iyi tanıyorduk ki Demet’le ben ona bir şey söylüyordum, o bana… Full doğaçlamaydı. O an ürettiğimiz bir tiyatroydu çektiğimiz sahneler...

O yüzden mi Demet’le biz en iyi çiftiz dedin?

- Öyle demedim, “en uyumlu çiftlerden biriyiz” dedim. O da çarpıtıldı. Demet’le inanılmaz doğaçlama yapıyorduk. Bu anlamda en iyisi olabiliriz.

 Tabii bu uyumda sevgili olmanız da etkisi var.

- Biz 20’nci bölümde sevgili olduk. Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela “Hangimiz Sevmedik” dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım.Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek.Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım.Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar... Cast da buna göre yapılmalı.Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; Hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye “Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu” diye sordurtamazsan o iş tutmaz.Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.