Can Yaman... TEPKİ ÇEKEN İTALYA BAĞIŞI!

Can Yaman... TEPKİ ÇEKEN İTALYA BAĞIŞI!

Can Yaman, kendi adını taşıyan parfümlerinin satışından elde edilen geliri İtalya'daki çocuk hastanelerine bağışladı.

Demet Özdemir'le başrolü paylaştığı 'Erkenci Kuş dizisiyle yıldızı parlayan Can Yaman, 'Bay Yanlış' final yaptıktan sonra kariyerine yurt dışında devam etti.

İtalya'da yoğun bir ilgiyle karşılaşan oyuncu, rol aldığı dizinin dışında katıldığı TV programlarından 100 bin euro kazanır hale geldi.

Bölüm başına 1.5 milyon TL

Türkiye'de rol aldığı dizilerden bölüm başı 100-300 bin TL arasında kazanan Can Yaman'ın ise kaşesini neredeyse 10'a katladığı öğrenildi. 'El Turco' adlı dizine hazırlanan ve yeni projesinin çekimleri için zamanının çoğunu sette geçiren yakışıklı oyuncunun, bölüm başına 1.5 milyon TL kazanacağı iddia edildi.

Can Yaman dan İtalya ya büyük bağış #1

Dernek kurdu

Yaman, şu sıralar 'Viola Come II Mare' dizisinde boy gösteriyor. Kurduğu 'Can Yaman Dor Children' isimli yardım derneğiyle aylardır birçok miniğe dokunan yakışıklı oyuncu, yılbaşı öncesi de bir kampanya yaptı. Kendi adını taşıyan parfümlerinden elde edilecek gelirin tamamını Roma'daki bebek hastaneleri için bağışlayacağını söyleyen Can Yaman, bu sayede yaklaşık 90 bin euro topladı.

Can Yaman dan İtalya ya büyük bağış #2

"Bu yardımsever adamın heykeli dikilsin"

Bu parayla yetinmeyen Türk yıldız, cebinden de ekstra 150 bin euro daha verdi. Can Yaman'ın, bebek hastanelerinin yanı sıra down sendromlu ve savaş nedeniyle aileleriyle beraber İtalya'ya yerleşen Ukraynalı çocuklar yararına yaptığı yüklü bağış büyük alkış topladı. İtalyanlar, Can Yaman için "Bu yardımsever adamın heykeli dikilsin." yorumunu yaptı.

Can Yaman dan İtalya ya büyük bağış #3

 

Türk hayranları kızdı

Sosyal medyada hızla yayılan habere, pek çok kişi, 'Türkiye'de hasta çocuk yok tabii..." diyerek Can Yaman'a tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.