Can Yaman…'LİBİDOSU DÜŞÜK' SÖZLERİNE TEPKİ YAĞIYOR!

Can Yaman…'LİBİDOSU DÜŞÜK' SÖZLERİNE TEPKİ YAĞIYOR!

Son ayların en çok konuşulan ismi Can Yaman, Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajla gündem oldu. "Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım" diyen oyuncuya, ünlü isimlerden tepki yağdı.

Rol arkadaşı Demet Özdemir'le aşk yaşadığını açıklarken, eski partneri Selen Soyder'e "Libidosu düşük" diye gönderme yapan Can Yaman'a, tepkiler çığ gibi büyüyor.

İşte bu sözlere tepki gösteren ünlüler...

 

5de4e668adcdeb120800392f.jpg

BERRAK TÜZÜNATAÇ

Berrak Tüzünataç, oyuncunun sözlerine "Bilge bir adamdan, bilge cümleler! Jönlerin libidosuz partnerleri sorun diyorsun he.

Vay be. Beğendiğin, beğenmediğin partnerlerini de açıklar mısın?" diye tepki gösterdi.

 

5de4e62fadcdeb120800392b.jpg

SELEN SOYDER

"Selen'in libidosu düşüktü, bu yüzden uyuşamadık" diyen oyuncuya, mahkemelik olduğu partneri de “Çok şükür ki libidosu düşük, Snop bir kadınım” sözleriyle yanıt verdi.

 

5de4e62fadcdeb1208003925.jpg

GENCO ERKAL

Usta tiyatrocu Genco Erkal da Yaman'ın bu açıklamasına “Libidosu var mı yok mu yerine beyni var mı yok mu’yu tartışsak nasıl olur?” şeklinde yanıt verdi.

 

5de4e62fadcdeb1208003929.jpg

TUĞBA ÜNSAL

'Libidosu düşük' tartışmasına katılan Tuğba Ünsal da sosyal medya hesabından "Bunlar çok ataerkil sözler, senin karısını döven adamdan ne farkın kaldı. Zihniyet aynı" açıklamasını yaptı.

 

5de4e62fadcdeb1208003927.jpg

NİLGÜN BELGÜN

Nilgün Belgün de Twitter üzerinden tartışmaya dahil oldu. Usta oyuncu, Can Yaman'ı "Başrol oyuncusunun libidosu yüksek mi olmalı?

Kırk yıllık oyuncuyum, bunu ilk defa duydum" diye eleştirdi. Bu konuya esprili bir şekilde yaklaşan Behzat Uygur ise Nilgün Belgün'ün gönderisine "Biz hep Süheyl ile oynuyoruz" diyerek imalı bir yorumda bulundu.

5de4e62fadcdeb120800392d.jpg

SERAY SEVER

Can Yaman'ın bu sözlerini TV8 ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programının canlı yayınında eleştiren Seray Sever ise oyuncunun egosunun çok yüksek olduğunu, yaptığı her açıklamanın altında da kendisini çok beğendiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.