Canan Karatay...YAŞITI NEBAHAT ÇEHRE İLE KARŞILAŞTIRILMASINA NE DEDİ?

Canan Karatay...YAŞITI NEBAHAT ÇEHRE İLE KARŞILAŞTIRILMASINA NE DEDİ?

Sosyal medyada sürekli usta oyuncu Nebahat Çehre ile karşılaştırılan hatta Caps'lere bile konu olan Canan Karatay, konu ile ilgili açıklama yaptı. Karatay, "Caps'lere ve karşılaştırmaya kızmıyorum. Hatta eğleniyorum" dedi.

"Genç ve güzel kalmamın sebebini sağlıklı beslenmek" olarak açıklayan Prof. Dr. Canan Karatay, usta oyuncu Nebahat Çehre ile karşılaştırılıp "Acaba kimi örnek alsak, kimi dinlesek?" gibi capsler yapılmaya başlanmış, ikili ile ilgili sosyal medya bu gibi esprili paylaşımlarla dolmuştu.

TARAFLARDAN AÇIKLAMA GELDİ

Gündemin üst sıralarına yerleşen "Acaba kimi dinlesek" tartışmaları sürerken taraflardan açıklama geldi. Posta'nın haberine göre, Canan Karatay, "Nebahat Hanım çok önemli ve değerli bir sanatçı. Aynı zamanda Türkiye Güzeli. Caps'lere ve karşılaştırmaya kızmıyorum. Hatta eğleniyorum" dedi.

"PAYLAŞIMLARI GÖRÜNCE UTANIYORUM"

76 yaşında hala güzelliği ile büyüleyen usta oyuncu Nebahat Çehre ise "Canan Hanım'a saygım sonsuz. Hayatını bilime vermiş değerli bir profesör. Caps'leri görünce utanıyorum. Benim sırrım düzenli hayat sürmem."

Kaynak:habertürk.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.