Cengiz Kurtoğlu... TARABYA GECELERİ TADINDA KONSER!

Cengiz Kurtoğlu... TARABYA GECELERİ TADINDA KONSER!

Arabesk müziğin dev ismi Cengiz Kurtoğlu, geçtiğimiz cumartesi akşamı ‘fİZY KONSERLERİ’ kapsamında sevenleriyle buluştu. MOI Sahne’de gerçekleşen konsere İstanbullu müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.

Arabesk müziğin dev ismi Cengiz Kurtoğlu, geçtiğimiz cumartesi akşamı MOI Sahne’de sevenleriyle buluştu. Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği ‘fİZY KONSERLERİ’ kapsamında sahne alan Kurtoğlu, sevenlerine ‘Tarabya Geceleri’ tadında bir konser yaşattı.

 

Arabesk müziğin dev ismi Cengiz Kurtoğlu, geçtiğimiz cumartesi akşamı ‘fizy Konserleri’ kapsamında sevenleriyle buluştu. MOI Sahne’de gerçekleşen konsere İstanbullu müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.

 

Usta isim, müzik ziyafetine başlamadan önce konser alanını hınca hınç dolduran sevenlerine ‘Allah sizi başımızdan eksik etmesin, bize sahip çıktınız her zaman.’’ cümleleriyle sevenlerine teşekkür etti.

 

HER KONSERDE AYNI HEYECANI YAŞIYORUM!

 

Her konsere çıkmadan önce aynı heyecanı yaşadığını belirten Cengiz Kurtoğlu ‘ Bu heyecanı tarif etmem mümkün değil. Her konserde içimde aynı coşku oluyor. Hatta bazen heyecandan şarkıların sözlerini unutuyorum.’ dedi.

 

Sevenlerine ‘‘Size bu akşam, özlenen ‘Tarabya Geceleri’ tadında bir konser yaşatacağım’ diyen Kurtoğlu, muhteşem gecede, en sevilen şarkılarınının yanı sıra, unutulmaz eserleri de seslendirdi.

 

Cengiz Kurtoğlu, konser sonunda dinleyicilerine "Başınız ağrırsa mutlaka günde bir defa Cengiz Kurtoğlu şarkısı dinleyin" tavsiyesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.