Cenk Eren... BİN YIL ŞARKI SÖYLEMELİYİM!

Cenk Eren... BİN YIL ŞARKI SÖYLEMELİYİM!

Başarılı yorumcu Cenk Eren ülkemizin geçirdiği bu talihsiz süreçte terör olaylarının müzik sektörünü bu şekilde etkilemesini, sosyal medyadaki Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yorumladı...

Son günlerde çözüm sürecinin çıkmaza girmesi ve artan terör olayları, müzik sektörünü ciddi bir şekilde etkiledi. Sanatçılar da bu olayların üzerine sosyal medyadan fikirlerini paylaşmaya devam ediyor.

Başarılı yorumcu Cenk Eren ülkemizin geçirdiği bu talihsiz süreçte terör olaylarının müzik sektörünü bu şekilde etkilemesini, sosyal medyadaki Instagram hesabından yaptığı paylaşımla böyle yorumladı...

Cenk Eren, paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü;

30 yıldır terörün sürdüğü, kan aktığı, anaların ağladığı topraklarda sahneye çıkan bir şarkıcı olarak: Ülkemizin içinde bulunduğu terör olayları yüzünden verilen şehitler ve akan her göz yaşının damlası benim de her Türk vatandaşı gibi içimi yakıyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.
Analarına Allah sabır versin. Süre gelen bu olaylar yüzünden konserlerin, sahne programların iptal edilmesi istenmekte. Haklısınız: bu kadar acı yaşanırken toprağa bu kadar genç beden düşerken, eğlenmek bence yanlış. Ama eğlenmeyi sadece şarkı söylemek, müzik dinlemek olarak ayıramayız. Eğlenmek çok göreceli bir kavramdır, futbol maçına gitmekte, denize girmekte, piknik yapmakta, tiyatroya, sinemaya gitmekte, bir restoran da müzik eşliğinde yemek yemekte eğlencedir.
Ya da akşam ailece televizyon karşına geçip eğlenceli yarışmaları seyretmek eğlenceli dizileri seyretmek te eğlencedir. Evin içinde keyifle yemek yemekte bir eğlence türüdür. Demek istediğim her şey devam etsin hiç bir şey olmamış gibi davranalım değil. Hayatı durduracaksak her anlamda durdurmamız gerekir. Ben buna razıyım. Eğer istenen buysa. Böyle olacaksa. Ama çözüm bu değil. Çözüm inşallah bu ülkenin bu yaşananlardan bir an önce kurtulması ve bir an önce barışın gelmesidir. Barış gelecekse değil on gün yüz gün sahneye çıkmayalım şarkı söylemeyelim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.