Cesur Talip Cabas... PODYUM`DA AĞIR ROMAN RÜZGARI!

Cesur Talip Cabas... PODYUM`DA AĞIR ROMAN RÜZGARI!

Cesur Talip Cabas, Yeşilçam defilesinde yıllar öncesinde Okan Bayülgen`in oynadığı Ağır Roman filmindeki `Salih` karakteri olarak podyuma çıkacak.

Genç ve başarılı oyuncu Cesur Talip Cabas sanat kariyerine günler geçtikçe yeni yeni başarılar eklemeye devam ediyor.Sanat kariyeri planlamasında Türk oyunculardan ziyade yurt dışındaki oscar'lı oyuncuları daha çok takip ederek kendine has bir çizgi yaratan genç ve yakışıklı oyuncu kariyer planlamasının devamını hollywod'da tamamlayarak dünyada en iyiler arasında olmak istiyor.

Geçtiğimiz günlerde İnanç Terzioğlu'nun objektifinin karşısına geçerek yeni imajını belirledi. Bu ay içinde Düzce Üniversitesi'nin düzenleyeceği Türk Sineması'nın 100.yıl etkinliğinde Ahmet Giray defilesinde Bülent Aslan Koreografisiyle Yeşilçam defilesinde yıllar öncesinde Okan Bayülgen'in oynadığı Ağır Roman Filmindeki karakter olarak podyuma çıkacak olan Cesur Talip Cabas 'Okan Bayülgen'i canlandırmak podyumda bile olsa benim için çok büyük bir heyecan ve onur verici dolayısıyla çok heyecanlıyım' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.