Cevap Sende... BÜYÜK ÖDÜL 250 BİN LİRA!

Cevap Sende... BÜYÜK ÖDÜL 250 BİN LİRA!

Anıl İlter’in sunduğu Cevap Sende yeni bölümüyle Salı akşamı 23.30’da atv’de…

HERKES YARIŞMACI

Anıl İlter’in canlı yayınlanan programda sorduğu soruların ‘doğru’ cevabını sadece ekran başındakiler biliyor. İzleyiciler cep telefonları ya da tabletlerine ücretsiz ‘Cevap Sende’ uygulamasını indirerek o anda, canlı yayında sorulan soruların yanıtını belirliyor. Stüdyodaki yarışmacılar ise Türk insanının çoğunluğunun verdiği yanıtı tahmin etmeye çalışıyor.

BİLGİ DEĞİL ÖNGÖRÜ

Hem Türkiye’nin gündemini yansıtıp hem de verilen yanıtların gündem yaratacağı, bilgi değil öngörünün, kültür değil Türk insanını tanımanın puan kazandırdığı ‘Cevap Sende’, bugüne kadar yayınlanan yarışma programlarından çok farklı.

BÜYÜK ÖDÜL 250 BİN LİRA

Canlı yayında sorulan her soruyu on binlerce kişinin aynı anda yanıtladığı yarışmanın yeni bölümünde birbirinden renkli yarışmacılar stüdyoda, milyonlar ekran karşısında yine cevap verecek.

Cevabını seyircisinde arayan yarışma ‘Cevap Sende’ final sorusuna kadar gelip doğru yanıtı veren yarışmacıya tam 250 bin lira büyük ödül kazandırıyor.

Heyecanlı, neşeli, bilinmezlerle dolu, tahmine dayalı ve sıra dışı yarışma ‘Cevap Sende’ 23 Haziran Salı akşamı atv’de... 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.