Ceylan Ertem... "BİSEKSÜEL YA DA LEZBİYEN OLSAM KİMLİĞİMİ SAKLAMAZDIM"!..

Ceylan Ertem... "BİSEKSÜEL YA DA LEZBİYEN OLSAM KİMLİĞİMİ SAKLAMAZDIM"!..

Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan albümü “Seni Seni Gibiler Sevsin” ile büyük beğeni toplayan Ceylan Ertem, müzik yazarı Pop Bizde’ye özel açıklamalar yaptı.

Bir röportajında “Bir kadına aşık olmak isterdim” sözü ve Türkiye de birçok popçunun cinsel kimliğini sakladığına değinen Ceylan Ertem’e müzik yazarı Kaan Ölker'in  biseksüel ya da lezbiyen olsaydınız kimliğinizi saklar mıydınız?” sorusuna şu cevabı veriyor :

Biseksüel ya da lezbiyen olsam kimliğimi saklamazdım ama tabii arkadaşlarımın neler yaşadığını bilmiyorum belki de uzaktan konuşmak çok kolay.

Özellikle kendi anne babasına itiraf edemeyenler de var henüz. O nedenle bu zorluğu yaşamadan konuşmak doğru olmayabilir ama sanki gizlemezdim ve gizlememesi için de herkesi örgütlerdim diye düşünüyorum.

Çünkü birileri yol açmazsa, birileri bunun çok doğal olduğunu birilerinin yüzüne vurmazsa bu böyle her zaman gizli saklı sanki bir eksiklikmiş, bir kusurmuş gibi kalmaya devam edecek gibi hissediyorum.

“İNSAN ETİNDEN HAYAL OLMAZ”...

Yeni albümünde sözlerini Sıla’nın yazdığı bir şarkı da “İnsan etimden hayal olmaz.” cümlesi sorulunca Ertem, şunları söylüyor: “Bence de insan etinden hayal olmaz.

Çünkü insana benim güvenim ve sevgim son yıllarda da epey azaldı. İnsan canlısı beni çok hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim.

Hayvanlarsa beni her gün şaşırtmaya ve kendilerine aşık etmeye devam ediyorlar.”

ALBÜM ÇIKMADAN ATA’YA DİNLETTİM...

Albüm öncesinde yayınladığı “Mavi Çoçuklar” şarkısını yakın arkadaşı Ata Demirer’in isteği üzerine yazdığını dile getiren Ceylan Ertem, sözlerine şu şekilde devam etti: 

“Bu albüm daha yayınlanmadan ve kimseyle paylaşılmadan önce Ata’ya birçok şarkıyı gönderdim ve onun yorumlarını aldım.

Fikirlerine ve hissiyatına çok güvendiğim bir arkadaşımdır Ata. Aynı zamanda da beni her zaman güldüren ve iyi hissettiren bir komedyendir. Onun gibi bir arkadaşım olduğu için çok mutlu ve şanslıyım.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.