Ceylan Ertem.. 'GÖBEKLİ İNSANLARI SEVİYORUM'

Ceylan Ertem.. 'GÖBEKLİ İNSANLARI SEVİYORUM'

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü şarkıcı Ceylan Ertem oldu.

 Hayli keyifli anların yaşandığı ‘Hadi Be’ canlı yayınında Ceylan Ertem, Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi ve bir o kadar da iddialı açıklamalarda bulundu.

Hala Eski Kafalıyım

 Kendisini hala eski kafalı olduğunu ve bu nedenle single yapmadığını söyleyen Ceylan Ertem “ Hala eski kafalı olduğum için single değil de albüm yapıyorum. Çünkü bir anı paylaşıyorum. Hala daha single yapmaya  uzağım” dedi.

İltifat Edildiğinde Ağlıyorum

Kendisine iltifat edildiğinde utandığını ve güzel olmadığını düşündüğünü söyleyen Ceylan Ertem “ Güzelliğime iltifat edildiğinde utanıyorum.

Çünkü güzellik geçici bir şey ve ayrıca güzel olduğumu düşünmüyorum.  Çevremdeki insanlar ayrıca yaptığım işlere iltifat ettiklerinde kendimi tutamayıp ağlıyorum” dedi.

Göbekli İnsanları Seviyorum

Yemek yemeyi sevdiğini, kadında ve erkekte göbeği sevdiğini söyleyen Ceylan Ertem “ Sağlığımızı bozmayacaksa eğer yemek yemeliyiz.

Yarın ölecekmiş gibi yaşamalıyız. Ben fit birisi değilim. Kadında ve erkekte de göbeği seviyorum. Böyle şeylere takılmıyorum” dedi.

Sahnede Ağzıma Sinek Kaçtı

Sahnede başına ilginç olaylar geldiğini ve ağzına sinek kaçtığını söyleyen Ceylan Ertem “ Sahne de yaşadığım en ilginç şeylerden birisi, bir festivalde şarkı söylerken ağzıma sinek kaçtı.

Sineği yuttum ve tüm gece şarkı söylerken sürekli öksürdüm” dedi.

Eski Kocamın Soyadını Kullandım

İnstagram sayfasının hacklendiğini ve eski kimlik bilgileriyle geri aldığı için eski eşinin soyadının olduğunu söyleyen Ceylan Ertem “ İnstagram sayfam çalındığında eski kimlik bilgilerimle geri verdiler.

Oradaki bilgilerimde eski kocamın soyadı vardı. Bir ay boyunca eski kocam aradı ve bu durumla çok eğlendik” dedi.

Hastalıklarım Engelliyor

Uçağa binmekten çok korktuğunu, yurtdışına dahil arabayla gittiğini ve hastalıklardan dolayı hayatında birçok şeyi yapamadığını söyleyen Ceylan Ertem “ Korktuğum için uçağa binemiyorum.

Yurtdışına sürekli arabayla gidiyorum. Pek memnun değilim bu durumdan. Yaşadığım bir çok hastalıktan dolayı sadece uçağa binememek değil, hayatımda da birçok şeyi yapamıyorum. Ama daha kötü durumda olanları görünce, uçağa binememem çok önemli bir şey değilmiş diyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.