Ceylan Köse...  “BEN HAYALLERİME 3 YAŞINDA MERHABA DEDİM”

Ceylan Köse... “BEN HAYALLERİME 3 YAŞINDA MERHABA DEDİM”

“Ankaralı” şarkısıyla bugüne kadar yapılan Ankara şarkılarına değişik bir boyut kazandıracağını iddia eden Ceylan Köse “Sadece Ankaralılar değil Türkiye bu şarkıyı çok sevecek” dedi.

 

Ankara’nın güzel ve iyi seslerinden biri olan Ceylan Köse Ankaralılara yakışır bir pop albüm hediye etti. “Ankaralı” albümü ile müzik severlere merhaba diyen Ceylan Köse bu albümde çok iddialı olduğunu açıkladı.

Ceylan Köse yaptığı açıklamada “3 yaşında saç fırçasını mikrofonum, süpürgeyi gitarım haline getirip MFÖ nün ‘Peki Peki Anladık’ şarkısıyla hayallerime merhaba dedim, Bugün kendime çok güveniyorsam eğer o günleri asla unutamam”.

Çocukluğumdan itibaren çalgılara olan merakım akrabalarım arasında “Bu kız eninde sonunda ünlü bir sanatçı olacak” diye konuşulmasına neden olmuştur. Hatta amcamın tek tel bağlamasını kullanmam ve ezgileri kendi kendime icra edecek hale gelmem benim için büyük bir keyifti. Tam da o yıllarda sağlık meslek lisesine girmeye hak kazanmışken 8. Sınıfın bitmesine iki ay kala gelen müzik öğretmenim sayesinde hayatımın en önemli kararını vererek Güzel Sanatlar Lisesi sınavlarına hazırlandım ve kazandım.

Üniversite eğitimini de hayallerimi süsleyen müzik eğitmenliği dalında aldım. Bu yıllardan itibaren Ankara sahnelerinde boy göstermeye başladım. Artık sahne benim için vazgeçilmezdi. Tek hayalim olan albüm için çok çalışma zamanı gelmişti. Hayallerim Ankaralı albümde kendini buldu. Ahmet Özden’in müzik direktörlüğünde oluşturduğumuz bu albümün müzik piyasasına yeni bir soluk getirdiğine inanıyorum.

Ankaralı şarkısı eğlencenin odak noktası olacak. Slow şarkımız olan ‘Çok Zor’ ise herkesin hissettiği ve söyleyemediğini yansıtacak bizlere. Albümümüzün diğer şarkısı ‘Ben Kaçıyorum’ ise ritmik ve enerjik yapısıyla kıpır kıpır hissetmemize neden olacak. Güzel bir emeğin ve sıkı bir çalışmanın ürünü olan Ankaralı albümüm bu ana kadar ki hayallerimin bir ürünü olarak yaşamımın en önemli yerini oluşturmuştur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.