Chingiz Mustafayev... EUROVİSİON'DA HAKKINI YEDİLER,  TÜRKİYE'YE GELDİ!

Chingiz Mustafayev... EUROVİSİON'DA HAKKINI YEDİLER, TÜRKİYE'YE GELDİ!

Bu yıl İsrail’de düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasında kardeş ülke Azerbaycan’ı “Truth” isimli şarkıyla temsil eden başarılı şarkıcı Chingiz Mustafayev, geçtiğimiz gün yeni projeler için Türkiye’ye geldi

Eurovision serüvenini değerlendiren Cengiz Mustafayev, ilk sonuçlarda 7. Sırada yer aldıklarını ancak 4 gün sonra Eurovision’dan yetkililerin 8’inci sıraya düştüklerini söyledi.

Bunun da Eurovision tarihinde bir ilk olduğunu söyleyen Mustafayev, bu durum karşısında şok olduğunu sözlerine ekledi.

Her şeye rağmen şarkısının itunes’da dünya sıralamasında 25’inciliğe kadar yükselmesinin kendisi için şarkının hak ettiği yeri gösterdiğini açıkladı.

Eurovisionda Azerbaycan’ın yanı sıra Türkiye için de yarıştığını vurgulayan Mustafayev, Türk halkının kendisine olan destek mesajları için mutluluğunu dile getirirken, bu desteği yürekten hissettiğini söyledi.

Türkiye’de Sıla ve Kenan Doğulu ve Tarkan’a büyük hayranlık duyduğunu söyleyen Mustafayev, bu isimlerle çalışmanın kendisi için onur olacağını sözlerine ekledi.

Kenan Doğulu’nun “Kardan Kadın” şarkısını coverlayarak seslendiren Mustafayev’in bu cover şarkısının da Kenan Doğulu tarafından da büyük beğeni aldığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.