"Çiçek ve Moda"... ÇİÇEKLERİN AHENGİNDEN İLHAM ALAN DAVET!..

"Çiçek ve Moda"... ÇİÇEKLERİN AHENGİNDEN İLHAM ALAN DAVET!..

Royal FloraHolland, 24 Kasım Perşembe akşamı İstanbul Hollanda Başkonsolosluğu’nda, “Çiçek ve Moda” konseptinde bir davet düzenledi.

Haber ve Fotoğraflar; Mehmet KARADEMİR

Hollanda Başkonsolosu’nun himayelerinde gerçekleştirilen organizasyona iş, sanat, cemiyet ve basın hayatından bir çok seçkin isim katıldı.

Gecede Hollandalı ünlü tasarımcı Edwin Oudshoorn’un tasarımlarının yer aldığı mini bir sunumda gerçekleştirildi.

Çiçek figürleriyle bezenmiş dantel, tafta ve ipek kumaştan oluştan şık ve görkemli tasarımlar geceye katılan moda blogerları ve davetlilerden tam not aldı..

Gecede sunumları gerçekleştiren modeller, üzerlerinde taşıdıkları kostümlerin konuklar ratafından yakından ve dokunarak incelenebilmesi için gece boyunca konukların arasında dolanarak davetlilere kostümlerle ilgili bilgilerde verdi.

Ünlü moda bloger ve tasarımcı Ümit Temurçin davete katılan magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir'in "kostümleri bir modacı gözüyle nasıl buldunuz, tasarımlar size ne ifade ediyor?" sorusuna, "Çok şık ve güzel buldum, çiçeklerden ilham alan desenlerin renkleri ve kumaşların dokuları çok güzel" diyerek bir moda kılavuzu olarak beğenisini dile getirdi.

Davet, sunum sonrası verilen leziz ikramlarla dolu kokteyl ile gecenin ilerileyen saatlerine kadar devam etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.