Cihan Suyolcu..."EKSİK ELVEDA" İLE DİJİTAL PLATFORMLARDA!..

Cihan Suyolcu..."EKSİK ELVEDA" İLE DİJİTAL PLATFORMLARDA!..

Cihan Suyolcu, iki şarkılık ilk projesi “Eksik Elveda”yı CS Music ve Esen Müzik etiketiyle Şubat 2016’da yayımladı.

Müzik hayatına çocukluk yıllarında amatör olarak başlayıp, sonrasında bu tutkusunu profesyonel olarak devam ettirebilmek için İstanbul’a yerleşen Cihan Suyolcu, batı şan ve Türk musikisi dersleri almaya başladı. Diğer yandan söz ve beste yapmaya başlayan şarkıcı iki şarkılık ilk projesi “Eksik Elveda”yı CS Music ve Esen Müzik etiketiyle Şubat 2016’da yayımlıyor. 

Pop müziğin yeni seslerinden Cihan Suyolcu’nun iki yıllık bir ön çalışma ile hazırladığı ilk projesinin çıkış şarkısı olan “Çöl Rüzgarı”nın söz ve bestesi aynı zamanda sanatçının şan hocası olan Sera’ya ait. Projeye adını veren şarkı “Eksik Elveda” nın söz ve bestesi ise Cihan Suyolcu’ ya ait. 

Genç müzisyenin ilk projesinden ilk video klip şarkısı olarak “Çöl Rüzgarı” seçildi. Ömer Yusuf Çelikel yönetmenliğinde çekilen video klip, Film Sokağı Stüdyoları’nda 60 kişilik bir ekiple  15 saatte tamamlandı. Cihan Suyolcu’ya Ukraynalı foto-model eşlik etti.

Cihan Suyolcu’nun CS Music ve Esen Müzik imzalı ilk projesi “Eksik Elveda” 22 Şubat 2016’da tüm müzik market ,dijital platformlar, tv ve radyolarda yayında.

İŞTE CİHAN SUYOLCU'NUN "ÇÖL RÜZGARI" İSİMLİ ŞARKISININ VİDEOSU...

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.