Çok da Fifi... STAND-UP'ÇI AMAZON RUHLU KADINLAR!..

Çok da Fifi... STAND-UP'ÇI AMAZON RUHLU KADINLAR!..

"Hayatla dalga geçmezsek çatlarız." diyen komedyenlerden oluşan, Türkiye'nin ilk stand-up grubu "Çok da Fifi" gösterilerine tam gaz devam ediyor.

Haber; Mehmet KARADEMİR

Bugüne kadar 200’den fazla gösteri yapan, Adana’dan Berlin’e, çıktıkları tüm sahnelerde coşku ve kahkaha ile ağırlanan grup gösterilerinde; kendi kişisel mizahlarının yanı sıra, hanımların ortak dertlerini dertlenmeden sahneye taşırken, beylere de şaşkınlık ve ufukların açılması gibi tadı damakta kalan deneyimler yaşatıyor.

Meltem Parlak, Aslı Akbay, Deniz Özturhan, Hande Yögen, Şirincan Çakıroğlu'ndan oluşan ekibin her biri sahnede adeta tam anlamıyla devleşiyor.

Seyirci ile son derece iyi sinerji yaratan grubun zaman zaman seyirci ile ortaya çıkan doğaçlama diyalogları salonu kahkahaya boğuyor.

Kült gösteri 5 Ekim Cumartesi akşamı saat 21.00 de Feriye Sineması'nda setircisiyle buluşacak. Gösterinin biletlerini gişe ve Biletix'den temin edilebiliyor. 

Bir döneme damga vuran "Hatırla Sevgili" dizinde canlandırdığı "Lale" karakteri ile oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Çok da Fifi ekibinden oyuncu, yazar Meltem Parlak, “Evlenecek miyiz?” isimli tek kişilik gösterisi ile de sahnede kahkaha fırtınası estiriyor.

Oyun 12 Ekim Cumartesi günü Living Room'da izleyici karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.