CUMHURİYET BAYRAMI'NDA KİM NEREDE SAHNE ALDI?

CUMHURİYET BAYRAMI'NDA KİM NEREDE SAHNE ALDI?

Türkiye Cumhuriyet'nin 98. yıldönümü başarılı sanatçıların sahnelerinde yurdun dört bir yanında çoşkuyla kutlandı.

EROL EVGİN

erolevgin-cumhuriyet.jpg

Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin, Cumhuriyet’in 98. yıl dönümünde Ankara’da Yenimahalle Belediyesi’nin Vedat Dalokay Parkı’nda düzenlediği konserde müzikseverlerle buluştu.

“Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde”

15 bin Ankaralının katıldığı “Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde” temalı konserini “Uzun İnce Bir Yoldayım”, “Çanakkale” ve “Yemen” türküleriyle açan Erol Evgin, gece boyunca şarkılarını Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale görüntülerinden oluşan barkovizyon gösterisi eşliğinde seslendirdi.

Coşkulu kutlama

Konserini 10. Yıl Marşı ile sonlandıran Sanatçı, hayranlarına unutulmaz bir Cumhuriyet coşkusu yaşattı.

FERHAT GÖÇER

ferhatgocer-cumhuriyet.jpg

Ferhat Göçer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya'da düzenlenen Demre-Kekova Festivali'nde sahne aldı. 

Binlerce kişi, Göçer'in şarkılarıyla Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yılını büyük bir coşkuyla kutladı.

Noel Baba Meydanı'nda düzenlenen konser alanını saatler öncesinden dolduran Antalyalılar, konsere yoğun ilgi gösterdi. 

Ferhat Göçer'in söylediği şarkılarına ve marşlara on binler hep bir ağızdan eşlik ederken, binlerce Türk bayrağının dalgalandığı muhteşem bayram konseri iki saatten fazla sürdü.

ŞEVVAL SAM

sevvalsam-cumhuriyet.jpg

İzmir Kemalpaşa Belediyesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Kemalpaşa Meydanında düzenlenen etkinlik kapsamında sevilen sanatçı Şevval Sam'ın birbirinden güzel şarkıları ile coşkulu bir kutlama yaşandı. 

Şevval Sam, binlerce kişilik koro ile hep birlikte şarkılarını seslendirdiği gece de telefonuyla bu geceyi fotoğraflayarak, ölümsüzleştirdi.

Sam, sahnede Türk bayrakları eşliğinde Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve gençlerle birlikte 10. yıl Marşı'nı seslendirdi.

Sam, 'Hava ne olursa olsun bize eğlenmek coşku ile cumhuriyetimizi kutlamak yakışır.

Çünkü bugün bu sahnedeysem Atamızın ve silah arkadaşlarının sayesinde ve Cumhuriyet ilan edilmesinden dolayıdır. 

SEVCAN ORHAN

sevcanorhan-cumhuriyet.jpg

Türk müziğinin en başarılı kadın sanatçıları arasında yer alan Sevcan Orhan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. Yılını önce Samsun ardından Amasya'da verdiği muhteşem iki konserle kutladı.

BETÜL DEMİR

betuldemir-cumhuriyet.jpg

Betül Demir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için iki farklı organizasyonda sahne aldı.

29 ekimde Kıbrıs'ta konser veren Demir, 30 ekimde de Karacabey’de sevenleriyle buluştu.

Her iki konserde de şarkıları kadar şıklığı ile de dikkat çeken sanatçı, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. 

EMRE KAYA

emrekaya-cumhuriyet.jpg

Pandemi nedeniyle yaşanan yasakların ardından sahnelere hızlı bir dönüş yapan Söz Yazarı, Besteci, Müzisyen ve Yorumcu Emre Kaya, önce Antalya, ardından Finike’de hayranlarına doyumsuz saatler yaşattı.

Seslendirdiği eserler ve sesi kadar kendine özgü dansı ve bitmeyen enerjisiyle adeta fırtına gibi esen ünlü sanatçı, hayranlarının coşkusu karşısında sahnede adeta devleşti.

ÜMİT SAYIN, REYHAN KARACA, SİBEL ALAŞ, JALE, ERDAL ÇELİK

sibelalas-reyhankaraca-cumhuriyet.jpg

Ümit Sayın, Reyhan Karaca, Sibel Alaş, Jale, Erdal Çelik’ten oluşan “Şimdi 90’lar”, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Altındağ Belediyesi’nin Millet Bahçesi AKM Tören Alanı’nda düzenlediği konserde sahne adılar.

Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği konserde 90’ların en popüler şarkılarını söyleyen sanatçılar, finali binlerce kişinin hep birlikte söylediği “Memleketim” şarkısıyla yaptılar.

BURAY

buray-cumhuriyet.jpg

Şarkıları ile milyonları peşinden sürükleyen genç sanatçı Buray, Cumhuriyet coşkusunu iki farklı şehirde 24 saate sığdırdığı iki ayrı konserle kutladı.

28 Ekim akşamı Balıkesir Belediyesi tarafından organize edilen Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Buray, verdiği muhteşem konserin ardından soluğu Mersin'de aldı.

Mersin Toroslar Belediyesince organize edilen Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları çerçevesinde sahneye çıkan genç sanatçı, şarkıları ve performansıyla etkinlik alanını şölen yerine çevirdi.

SUZAN KARDEŞ

suzankardes-cumhuriyet.jpg

Sevilen sanatçı Suzan Kardeş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yılında Bulgaristan’ın Svilengrad bölgesinde iki gün üst üste düzenlenen konserde sahneye çıktı.

Suzan Kardeş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yılı kapsamında Grand Corona’da düzenlenen etkinlikte zengin repertuvarı ile muhteşem bir konser verdi.

SELAMİ ŞAHİN

selamisahin-cumhuriyet.jpg

Cumhuriyetin 98. yılı coşkusunu Semi Jazz Orkestrası ile gerçekleştirdiği etkileyici performanslarla izleyicilere yansıtan duayen sanatçı Selami Şahin, iki gün üst üste verdiği konserlerle İstanbul’dan Kuşadası’na şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan söyledi.

SONER ARICA

sonerarica-cumhuriyet.jpg

Pop müziğin sevilen ismi Soner Arıca, Cumhuriyet’in 98. yıl dönümünde Göcek’te konser verdi.

Her yer kırmızı – beyaz

Kırmızı - beyaz kıyafetler giyerek sahneye çıkan Arıca, gece boyunca  izleyenlere sevilen şarkılarından, pop müzik klasiklerine ve marşlara uzanan zengin bir repertuar sundu. Sanatçı konserini, sahneye çıkan hayranlarıyla birlikte söylediği, “10. Yıl Marşı” ile sonlandırdı.

DERYA ULUĞ

deryaulug-cumhuriyet.jpg

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Derya Uluğ Bolu’da sahne aldı.

Derya Uluğ, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum" dedi. Tam 2,5 saat sahnede kalan  Derya Uluğ 56 şarkı söyledi.

KENAN DOĞULU

kenandogulu-cumhuriyet.jpg

Kenan Doğulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Kültür AŞ organizasyonunda özel repertuarı, dansçıları, özel ışık ve görsel show’uyla sahne aldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da İstanbullularla birlikte izlediği konserde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusu Doğulu’nun performansıyla eşsiz anlara dönüştü.

Kenan Doğulu, konserin açılışını Masis Aram Gözbek şefliğindeki 40 kişilik MAGMA Filarmoni Korosu eşliğinde seslendirdiği 10. Yıl Marşı’yla yaptı. Hemen ardından 1999 senesinde yeniden düzenleyip yorumladığı Gençlik Marşı'nı da yine aynı koro eşliğinde seslendirdi. Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle konseri izleyenlerin alkışları dakikalarca dinmedi. 

Bu çok özel günde büyüleyici bir atmosferde unutulmaz bir konser veren Kenan Doğulu, "Mustafa Kemal Atatürk'ü ve kahraman fikir arkadaşlarını özlemle, saygıyla anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. yılı kutlu olsun!" dedi.

Konserine “Çakkıdı” ve “İlk Adımı Sen At” gibi en sevilen şarkılarından oluşan geniş repertuarıyla devam eden başarılı sanatçı, performansı ve enerjisiyle dinleyicileri mest etti. Kenan Doğulu’ya sahnede DansFabrika’nın 8 kişilik dansçı ekibi eşlik etti. Moda tasarımcısı Emre Erdemoğlu'nun yeni koleksiyonundan bir kıyafetle sahne alan Kenan Doğulu’nun stil danışmanlığı Merve Kırşan tarafından yapılırken, dansçıların kostümlerini ise Mert Yemenicioğlu hazırladı.

Finalde seyirciden büyük istek alan yeni şarkısı Bumaya’nın DansFabrika’nın öğrencilerinin sürpriziyle dev bir dans şovuna dönüşmesi unutulmaz anlara sebep oldu.

Kenan Doğulu; güçlü orkestrası, başarılı sahne performansları ve dinleyicileriyle hep bir ağızdan söylediği marşlarla muhteşem bir Cumhuriyet Bayramı kutlamasına imza attı. 

BAHAR GELİR

bahargelir-cumhuriyet.jpg

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan 'Bahar Kapıda' programının başarılı sunucusu ve Türk Müziği'nin sevilen ismi Bahar Gelir, Cumhuriyet Bayramı çoşkusunu BVS Gruop bünyesindeki Sahne İstanbul'da yaşadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.