Cüneyt Arkın... ŞEHİTLERİ ANARKEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Cüneyt Arkın... ŞEHİTLERİ ANARKEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

İdlib’teki hain saldırıda şehit olan 34 kahraman asker için efsane oyuncu Cüneyt Arkın’dan duygu dolu bir paylaşım geldi. Arkın, Twitter hesabından Canlarım, kınalı kuzularım” mesajıyla bir video paylaştı.

Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın’dan İdlib’te şehit olan 34 askerimiz için duygu dolu bir paylaşım geldi. Arkın, “Canlarım, kınalı kuzularım” mesajıyla paylaştığı videoda “Nice cennet vaatleriyle, krallıklar, imparatorluklar, dünyanın bütün servetleri karşılamaz sizin fedakarlıklarınızı” şeklinde konuştu. Arkın’ın paylaştığı videoda olukça duygu dolu olduğu görüldü.

Twitter hesabından bir video paylaşan Cüneyt Arkın şu ifadeleri kullandı:

“Canlarım, kınalı kuzularım, vatanımın evlatları, Şehitlerim. Hepiniz gözlerimin önündesiniz. Nice cennet vaatleriyle krallıklar, imparatorluklar, dünyanın bütün serveti karşılamaz sizin fedakarlığınızı karşılamaya.  Dünyayı yalanlardan kurtardınız. Dostluk ve sevgi ile, dünyayı her türlü güzellikle doldurdunuz. Tek tek hepinizi aldım, kokladım, yüreğime koydum. Oysa benim yüreğim küçücüktü.

Mehmetçiğim, can kardeşlerim. Gözlerimin önündesiniz. O yiğit bakışlarınız, duruşunuz sizi milletin gönlüne koyduk. Orada hep yaşayacaksınız. Analar, babalar, yeğenler… Gözyaşları. Sabır, sabır dağlar, taşlar çatlar. Sizler benim kahramanımsınız.”


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.