Cüneyt Şentürk... `ÖLÜMSÜZ AŞK` İSİMLİ SİNGE`INDA Kİ FARKLI TARZI İLE İDDİALI GELİYOR !..

Cüneyt Şentürk... `ÖLÜMSÜZ AŞK` İSİMLİ SİNGE`INDA Kİ FARKLI TARZI İLE İDDİALI GELİYOR !..

Rumeli şarkılarının prensi Cüneyt Şentürk`ün `Ölümsüz Aşk` isimli single`ı tüm müzik marketlerde yerini aldı...

Haber; Mehmet KARADEMİR

'Ölümsüz Aşk' albümünden önce çıkardığı '2014 Rumeli Balkan' albümü ile sadece Balkanların değil Türkiye'nin her köşesinde de büyük bir hayranlık uyandıran Cüneyt Şentürk her fırsatta "Ben bir Rumeli genci olarak Atatürkçü ruhumu heryerde her ortamda dile getirdim getireceğim sen çok yaşa Atam !!!" diyerek Atatürk sevgisini her yerde dile getiren Şentürk, şarkıları kadar duruşuyla da büyük övgüler alıyor.

6 albüme sahip olan Balkan ve Rumeli camiasının yakından tanıdığı sanatçı, 'Ölümsüz Aşk' albümünde bu defa farklı bir tarz ile hayranlarının karşısına çıkıyor.

Müzik eleştirmenlerinden bu tarzı ile de olumlu tepkiler alan sanatçı, hem sesi, hem yeni tarzı hem de kişiliği ile Rumeli Balkan coğrafyasın da olduğu kadar tüm Türkiye'de de bundan sonra gözde sanatçılar listesine gireceğe benziyor.

Klip çekimi tamamlanan şarkısı Ölümsüz Aşk'ın en kısa zaman da tüm müzik kanallarının listelerinde en üst sıralarda yer alması bekleniyor.

Şarkılarının çoğun da olduğu gibi bunda da söz- müzik- beste yine Cüneyt Şentürk'e ait.

Hepsi bir birinden güzel eserlerin yer aldığı albümde ki şarkıların yanı sıra, sahne aldığı tüm etkinlik ve mekanlarda da günümüzün sevilen Türk Sanat Müziği ve pop eserlerini de büyük bir başarıyla seslendirebilen, beş dilde de şarkı söyleyebilen Cüneyt Şentürk, "ben sadece Balkan ve Rumeli şarkılarında değil, her tür müzikle de bu camiada varım" diyerek farknı ortaya koyuyor.

Yıllara dayanan müzik bilgisi ve birikimini genç yaşına rağmen 6 albümle taçlandıran genç ve yetenekli sanatçı Cüneyt Şentürk'ün sanat hayatı 13 yaşında ritimle başlamış.

15 yaşında kimseden eğitim almadığı halde kendini yetiştirerek düğünlerde ve çeşitli organizasyonlarda şarkı söylemeye başlayan ve bu süre içerisinde okulunu aksatmadan eğitimine de devam eden Şentürk, yüksek sahne performansı, sıcak kanlı ve hareketli yapısı ile 7'den 70'e tüm dinleyici ve izleyicilerine kendini sevdirmeyi başarmış ender genç sanatçılardan biri.

Cüneyt Şentürk!ün hem Balkan hem de müziğin her türünde daha nice başarılara imza atacağı gün gibi aşikar görünüyor.

İŞTE 'ÖLÜMSÜZ AŞK' ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.