Cüneyt Şentürk... `ÖLÜMSÜZ AŞK`INI TANITTI !..

Cüneyt Şentürk... `ÖLÜMSÜZ AŞK`INI TANITTI !..

Cüneyt Şentürk, `Ölümsüz Aşk`adlı single`ını, muhteşem sahne performansı ve göz kamaştıran orkestrası ile 25.01.2015 pazar akşamı Fatih Zübeyde Hanım Kültür Merkezi`nde gerçekleştirdiği konser ile tanıttı...

Cüneyt Şentürk'ün yeni çıkardığı Ölümsüz Aşk adlı single ın gala ve rumeli konseri muhteşem sahne performansı ve göz kamaştıran orkestrası ile 25.01.2015 pazar akşamı Fatih Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Makedonya'dan gelen Agusev mladi Kani Baba King orkestrası ve Türkiye'nin hatırı sayılır müzisyenleri ile sahne de bir kez daha devleşen Rumeli'nin Kralı Cüneyt Şentürk halkın hınca hınç doldurduğu konser salonun da ayakta alkışlandı.

Salonda binlerce insanın coşku ile izlediği konsere gelen yüzlerce kişi de dışarıdan içeride yer kalmayınca konseri dışarıdan dinleyip oynayarak eşlik ettiler. Atamızın sevdiği değerli eserleri de seslendiren sanatçı muhteşem bir konser verdi.

Rumeli Balkan Federasyon Başkanı Ayhan Bölükbaşı konserde " bu tarz etkinliklerin ve rumeli camiasının artık birbirine çok daha fazla kilitlenerek yoğun bir şekil de belediyelerin ve halkımızın desteği ile bizleri dünyaya tanıtmaya çalışan Cüneyt Şentürk kardeşimi konser ve etkinliklerimiz de daha çok görmek istiyoruz "dedi.

Konser protokolünde Ayhan Bölükbaşı'nın yanı sıra Eyüp rumeli derneği başkanı Ayhan Uygur, Bağcılar Rumeli yönetimi, Keşan Enes derneği yönetimi, CHP Kadın kolları Fatih bölgesi başkanı ve üyeleri , Rumeli tv Genel Koordinatörü Behiye Beşer hanımefendi, Sanatçı Durmuş Kurtboğan namı diğer Durmuş Orhan Gencebay ve Bulgaristanın sevilen sempatik sanatçısı İsmail Çakır (Anako) da yalnız bırakmadı.

Sahnede 3 er şarkı söyleyerek sanatın ve sanatçının dostluğunu bir kez daha tüm izleyenlere göstermiş oldul. Cüneyt Şentürk'ün gecesin de sunuculuğu radyoların iki ünlü ismi Uğur Bozdağ ( Radyo Ritim) ve Şahin Kaptan ( Kaptanla Yolculuk) esprili konuşmaları ile sundular.

Cüneyt Şentürk, Rumeli müziğinin dışın da pop tarzı ilkkez yaptığını fantazi eserlerinin daha önceki albümlerin de olduğunu ancak Rumeli müziğinden asla vazgeçmeyeceğini de belirterek yoluna daha azimli bir şekil de Rumeliyi Türkiye ye ve Dünya'ya elinden geldiğince tanıtacağını ancak Belediye ve Camiamız dan da desteklerini esirgememelerini rica ederek "biz sanatçılar duygusal insanlarız ne kadar destek görürsek o kadar güzel eserler üretiriz. Bu gece de beni yalnız bırakmayan öncelikle halkıma daha sonra sanatçı dostlarımla sayın protokole ve aileme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

İŞTE CÜNEYT ŞENTÜRK'ÜN POP TARZINDA BİR ÇALIŞMA OLAN 'ÖLÜMSÜZ AŞK' ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.