Defne Samyeli... ÇOK ÖZEL GÜZELLİK SIRLARI!

Defne Samyeli... ÇOK ÖZEL GÜZELLİK SIRLARI!

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sevilen sohbet programı “Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi” nin bu haftaki konuğu ünlü sunucu, oyuncu ve çiçeği burnunda şarkıcı Defne Samyeli.

Cildinin bakımına özen gösteren Defne Samyeli, bitkiler ve sebzeleri karıştırarak hazırladığı maskeleri Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi için yaptı. Samyeli, yüz için avokadolu ve ballı bir maske hazırladı. İkili, daha sonra hazırladıkları maskeyi yüzlerinde uyguladılar. Ayna olmadan yüzlerine maske sürmeye çalışan Samyeli ve Ilıcak komik görüntülere sahne oldu.  Ünlü sunucu “kendime bakmayı çok seviyorum”  diyerek cilt bakımına verdiği önemi de belirtti.

 Babasını 13 yaşındayken kaybeden Samyeli, “Ben aile içindeki takım arkadaşımı kaybetmiş oldum. Benim fikirlerimin uyuştuğu babam vardı. Beni çok anlardı. Ergenliğin tam ortasında babamı kaybedince hayatımda çok büyük bir boşluk oldu. Hala doldurulabilmiş değil. Annem, babamın son istediği yemeği yapamadığı için kendini hep kötü hissetti ve sonrasında hiç yemek yapmadı” dedi.

1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü olan Defne Samyeli; “Ben Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrenciydim. Aklımda da güzellik yarışmasına girmek yoktu. Güzellik yarışmasının tanıtımları dönmeye başladı. Lise arkadaşım Neşe, ‘bu yarışmaya katılmalısın’ diye bana ısrar etti. Annem hiç istemedi. Anneannemin desteği ile fotoğraflarımı gönderdik. Ondan sonra da kendimi yarışmanın içinde buldum” dedi.

Samyeli, çok küçük yaşta televizyon hayatına geçişini “Cem Uzan, tüm finalistlere ekranda iş vereceğiz demişti. Benim de tam aradığım fırsattı. Bir gençlik programı sunarak televizyon hayatına başladım. Ondan sonra yöneticilerim bende ışık gördü ve beni bir müzik-eğlence programına geçirdiler. Başlarda hiçbir şey bilmiyordum. Çevremdeki TRT sunucularına baka baka bir şeyler öğrendim. Ama sonuçta benden memnun kaldılar ki çok kısa zamanda ‘bayram programı canlı olsun, Defne sunsun’ olmaya başladı. Tüm bunlara başladığımda yaşım daha 19 değildi” şeklinde anlattı.

 

Ünlü sunucu; “Show Tv’ ye transfer olduktan sonra eski eşimle tanıştım. 4 ay flört ettikten sonra da evlendik. Ortak bir arkadaşımız birbirimize çok yakışacağımızı düşünmüş ve bizi bir araya getirdi. Ondan sonra olaylar çok tesadüfi bir şekilde gelişti ve biz birbirimizi evli bulduk. 22 yaşında evlendim. Evlendikten 1 sene sonra da Deren doğdu” sözleriyle eski eşi Eren Talu ile nasıl tanıştığını anlattı.

Uzun süre birçok önemli kanalda ana haber bülteni sunan Defne Samyeli; “Galiba habercilik sayfasını kapattım. 2 çocuk doğurdum, biri 2 haftalıktı, biri 3 haftalıktı işe geri döndüm. Gecemi gündüzüme kattım. Bayağı iyi bir iş yapıyoruz ama bunun karşılığını alabiliyor muyum acaba diye düşünüyordum. Habere ondan sonra dönmek istemedim. Kafamı dinlemek istedim.” Diyerek habercilik sayfasını kapattığını belirtti.

İkinci bebeğine hamile kalmak istediği dönemde rahim ağzı kanserine yakalanan Defne Samyeli, o dönemi nasıl atlattığını şöyle anlattı: “Tam ikinci bebeği istiyordum ve onun için kontrole gitmiştim ki, rahim ağzı bölgemde bozuk hücreler gördü doktor. Biyopsi sonucunda hemen ameliyat dediler. Ürktük, önce kimseye söylemeyelim dedik. Ameliyatımı Amerika’da oldum. Çok rahat atlattım.”

Uzun ve sancılı bir boşanma süreci yaşayan Defne Samyeli, yaşadığı zorlukları şu cümlelerle dile getirdi: “Çok çok zor bir süreçten geçtim. Çok kalbim kırıldı, kaybolmak istedim, ünümden nefret ettim, normal bir vatandaş olarak boşanmak istedim. Yaşadıklarınız başlı başına bir travma. Alıştığınız her şey değişiyor. Ben neredeyse yetişkin hayatımın hepsini evli geçirdim. Büyük aile benim için çok önemli. Başlı başına onun yıkılıyor olması çok zordu. Bu sürede hiç ilaç kullanmadım. Devamlı meditasyon yaptım.”

“Nişanlım, Prof. Dr. Emre Alkin, eskiden bildiğim biriydi ama hiç tanışmamıştık. Çok tesadüfen oldu. Ben ekstra sunuculuk işleri yapıyorum. Federasyonun da işlerini ben sundum. FIFA’nın 2 yıl önceki bir sunumu için, Emre Federasyon başkanı iken bana ulaştılar. Ama benim genel olarak hele bekar olduğum dönemde, kimseyle kahve içmeme, saat 18.00’den sonra telefonda görüşmeme, yemek yememe gibi kurallarım var. Emre ile tanıştık ama bir kahve içmek için 6-7 ay bekledik. Şimdi de pek mutluyuz. Emre benim için büyük bir şans. O var olduğuna inanmadığım bir erkek tipi.” Defne Samyeli kurallarını da belirtti.

Çiçeği burnundan şarkıcı Samyeli;  “Müzik hayatım 3 yaşında başladı. O zaman şarkı söylüyordum, hatırlıyorum ve idolüm Ajda Pekkan’dı. Hep onun taklidini yapardım. Konservatuvara gitmemi annem istemedi. Ama TRT İstanbul Radyosu’nun sınavlarına soktu. Orada çocuk korosunda şarkı söylemeye başladım. Kenan-ozan Doğulu kardeşlerle, Sibel Tüzün ile orada beraberdik. Müzikten hiç vazgeçmedim” dedi.

 Bir single çıkartmaya hazırlanan Defne Samyeli, Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi için mini bir konser vermeyi de ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.