Dejavu... 'DÜNYA VARMIŞ'!

Dejavu... 'DÜNYA VARMIŞ'!

Dejavu her zaman olduğu gibi, bu albümle de adından sıkça söz ettirecek. Albümün çıkış şarkısı ’Duydum ki unutmuşsun’ Dejavu yorumu ile uzun süre dillerden düşmeyecek.

Dejavu Dünya varmış 1999 da kurulan, birçok organizasyonda sahne alan Dejavu verdiği konserler ile ismini Ankara sınırları içerisinde bir hayli duyurdu. Grup, ’Kendin Coş’ adlı şarkısıyla 9.Efes Dark Roxy müzik günleri yarışmasında 1. olarak adını geniş kitlelere duyurmaya başladı.

‘Kendin Coş’ adını verdikleri ilk albümlerini Haziran 2005’te piyasaya sürdü ve bu albüm de başta ‘Kendin Coş’ olmak üzere bu albümde ki dört şarkıya video çekildi. Çıkış parçası Dream Tv dört hafta boyunca top on lisesinde bir numarada kaldıktan sonra MTV World Chart Express’e de girmeyi başardı.

Dejavu, 2007 yılına kadar sayısız organizasyon da ve festivalde boy gösterdi. Büyük ilgi gören ‘kendin coş’ albümü sonra beklentilerin artmasıyla çalışmalarına devam eden Dejavu’da, çalışmalarına hız vererek single nin kayıtlarını tamamladı ve ‘aşk nereye kadar’ şarkısına, 2007 Kasım ayında video çekilerek single olarak internet üzerinden yayınlandı

İkinci albüm’ Sinir Ötesi Operasyon’ ise Nisan 2010’da yayınlandın bu albümden ‘Sahte Gözyaşı’ ve ‘Sistem’ adlı şarkılara video çekildi bu şarkılarda güzel bir başarı yakalayarak bir ay boyunca radyo ve tv’ lerde çok yüksek izlenme ve dinlenme oranlarına ulaştı.

Dejavu 3. Stüdyo albümü ’Dünya Varmış’ ile Mayıs 2015’te sevenleriyle tekrar buluştu albümde yer alan 10 parçadan yedisi Dejavu’ya ait. Albümde üçte cover şarkı yer alıyor.

Kendine özgü tarzlarıyla yorumladıkları tüm şarkılar grubun olgunluk dönemini çok iyi yansıtıyor. Uzun bir süreçte farklı ve profesyonel bir ekiple hazırlanan albüm grubun kendi konseptini bozmadan üzerine koyduğu müzikal yapı ve fikirler ile, diğer iki albümden daha farklı bir yerde konumlanıyor.

Dejavu her zaman olduğu gibi, bu albümle de adından sıkça söz ettirecek. Albümün çıkış şarkısı ’Duydum ki unutmuşsun’ Dejavu yorumu ile uzun süre dillerden düşmeyecek.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/yDwRga22lJU?list=PLUSRfoOcUe4ZoNch7Qgr608-GfEs7CSkZ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.