Demet Özdemir... 'ÇOK KISKANCIMDIR, BELLİ ETMEM!'

Demet Özdemir... 'ÇOK KISKANCIMDIR, BELLİ ETMEM!'

Son dönemde tercih ettiği kıyafetlere verdiği parayla gündeme gelen Demet Özdemir, YouTube üzerinden yayınlanan bir programa konuk oldu. Demet Özdemir, özel hayatıyla alakalı samimi itiraflarda bulundu.

“İbrahim Selim ile Bu Gece”nin konuğu yetenekli oyuncu Demet Özdemir oldu. 

Demet Özdemir, çocukluğuna ve kariyerine dair oldukça samimi ve ilhan veren açıklamalarıyla izleyenlere etkileyici bir gece yaşattı.

Programa, merdivenlerden dikkatlice inerken “Düşmedim!” diyerek oldukça neşeli ve bir hayli heyecanlı giren Demet Özdemir, İbrahim Selim’in “Sen küçük bir kasabada doğup, büyümüşsün” sorusuna “Evet öyle, az nüfuslu bir yerdi ama gerçekten müthiş bir komşuluk kültürü vardı.

Ben mahalle kültürü ile büyüdüğüm için ağaca tırmanmak, arkadaşlarla dışarıda oynamak, 21.30’da eve dönmek gibi şeyler vardı hayatımda.

Çünkü 11-12 yaşına kadar oradaydım ve muazzam bir biçimde güvene, dostluğa dayalı bir yer olduğu için çok özgür büyüyebildim.” yanıtını verdi.

İbrahim Selim’e aile hayatını samimiyetle anlatan başarılı oyuncu ‘’Babam inanılmaz katı kuralları olan biriydi ama ailede kimse kimseye ‘şunu olacaksın’ diye baskı kurmazdı’’ yanıtıyla çocukluk zamanlarını ve aile hayatını samimi bir dille ifade etti.

“Sabahları uyanınca kimseyle konuşmazdım”

Özdemir’in çocukluğuna dair sorular sormaya devam eden İbrahim Selim, “Çocukken uyandığında bir süre kimseyle konuşmazmışsın?” sorusuna “Eskiden öyleydim ve korkunç biriydim.

Hatta belki öyle olan kişiler de varsa bir şifre çözeriz şu anda.

Çocukken inanılmaz hırslı, amaçları olan ve sabırsız biriydim.

Her şey çok çabuk olsun istiyordum ama bunu düşündüğüm zamanlar 14 yaşındaydım.

Yani ne kadar hızlı olabilir ki? Yine de bu sabırsızlık bende aşırı bir gerginlik yaratıyordu ve uyandığımda ‘Neden uyandım ki bugün?’ diye düşünüyordum.

Mesela aşırı neşeli biriyle karşılaştığımda ‘Neden bu kadar mutlusun, sabah sabah bu kadar neşeli olacak ne buluyorsun?’ diye sorardım.

Ne zaman ki yapmak istediğim işi yapmaya başladım, para kazandım ve aileme olan sorumluluklarımı yerine getirmeye başladım işte o zaman ben de ‘Ne var bunda bu kadar gülünecek sabah sabah’ denilecek tiplere döndüm.

Kısacası hayattaki amacınızı veya sizi mutlu edecek şeyleri bulduğunuzda çok mutlu uyanıyorsunuz.”  cevabıyla başta İbrahim Selim ve tüm stüdyodakilere ilham veren açıklamalarda bulundu. 

İbrahim Selim’e hayata dair açıklamalarına devam eden Demet Özdemir ‘’Arkadaşlarıma nasihat vermek konusunda çok gerçekçi ve dürüstüm.

Bazen insanları kırabiliyorum ama uzun vadede insanlar üzerinde olumlu sonuçlar yaratabiliyor.

Bu yüzden hislerime çok güveniyorum. ve genelde de doğru çıkar.’’ İnsanlarla ilişkilerine de değinen güzel ve başarılı oyuncu ‘’Seni seviyorum yerine ‘iyi ki varsın’ cümlesini tercih ederim.

Çok kıskancımdır ama belli etmem. Hemen reaksiyon veririm ama kısa sürede bunun yersiz bir duygu olduğunu hemen fark ederim.’’ sözleriyle kendini içtenlikle anlattı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.