Demet Özdemir - Oğuzhan Koç... DÜĞÜN İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Demet Özdemir - Oğuzhan Koç... DÜĞÜN İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Oyuncu Demet Özdemir ile müzisyen nişanlısı Oğuzhan Koç, nikâh masasına oturmak için gün sayıyor. Son olarak Gayrettepe'de bir restorandan çıkarken objekltiflere yansıyan ikili, "Bir sürpriz yapalım" diyerek, ilk kez düğün tarihlerini açıkladı.

DÜĞÜN TARİHLERİNİ AÇIKLADILAR

Kısa sürede hastalığı atlatıp sağlığına kavuşan Demet Özdemir ve nişanlısı Oğuzhan Koç, önceki gün Gayrettepe'de yer alan bir restorandan çıkarken objektiflere takıldı.

Basın mensuplarıyla konuşarak düğün tarihini ilk kez açıklayan çift, "Süprizimizi yapalım ve açıklayalım, 26 Ağustos'ta İstanbul'da evleniyoruz" diyerek, müjdeli haberi verdi.

Kalabalık bir düğün istediklerini belirten nişanlı çift, "Daha henüz belirleyemedik ama güzel bir yer seçimi yapacağız" dedi.

"HERKES ÇOK DİKKAT ETSİN"

Özdemir'in, Koç'a Hollywood yıldızlarının sıkça tercih ettiği ve güncel fiyatı 1 milyon liradan fazla olan bir saat hediye ettiği haberleri ile alakalı sorulara ise güzel oyuncu, "Hep birlikte göreceğiz" yanıtını verdi.

Ünlü isim, yeni atlattığı koronavirüs hakkında da konuşarak, "Herkes çok dikkat etsin, Allah herkese böyle bir hastalıkla alakalı mücadelede yardım etsin" ifadelerini kullandı.

Kaynak:milliyet.com.tr / Mesut YILMAZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.