Demet Sağıroğlu... SICAK BİR DEMET ŞARKISI; 'RESMEN HAKSIZLIK'

Demet Sağıroğlu... SICAK BİR DEMET ŞARKISI; 'RESMEN HAKSIZLIK'

Prodüktörlüğünü Şehrazat'ın yaptığı Kınalı Bebek ile 90’lı yıllardan bu yana hayatımızda olan “Arnavut Kaldırımı”, “Papatya Falları”, “Şikayetim Var” “İhanet Ettin” gibi hit şarkılarıyla dinleyicilerin gönlünde taht kuran Demet Sağıroğlu, yepyeni teklisi “Resmen Haksızlık”ı 16 Şubat’ta Pasion Turca etiketiyle dinleyici ile buluşturdu.

Söz ve Müziği Murat Güneş, düzenlemesi Okay Barış’a ait “Resmen Haksızlık” ile ilgili Demet Sağıroğlu; “Resmen Haksızlık”ın sözü ve müziği sevgili Murat Güneş’e ait. Uzun zaman sonra ilk defa benim yazmadığım ama beni ifade eden bir şarkıyla karşılaştım.

Şarkının genel yapısında hem 90’lar kokusu hem de günümüz soundu hakim. Sözler de samimi olunca ortaya içime sinen, sıcak bir Demet şarkısı çıktı. diyor.

Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde eğitim görürken, aynı üniversitenin şan bölümünde açılan sınavda birinci olunca Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Şan Bölümü'ne burslu olarak geçiş yapan daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Demet Sağıroğlu, Kayahan’ın vokalisti olarak başladığı profesyonel müzik hayatına sonraki yıllarda Türk Pop müziğine damga vuran şarkılarla devam etti.

Şarkıcılığının yanı sıra “Zeki Müren Bir Demet Yasemen” müzikali ve “Nilgün” adlı TV dizisinde rol alan sanatçı, Atilla Özdemiroğlu ile “Ağır Roman”, Erkin Aslan'la “Asansör”, Fazıl Say ile “İyi Seneler Londra”, 2009’da ise Melih Kibar ile “Adını Sen Koy” filmlerinin müziklerinde yer aldı.

Demet Sağıroğlu söz müziği Murat Güneş’e ait yepyeni teklisi Resmen Haksızlık’ı 16 Şubat’ta Pasion Turca etiketiyle dinleyici ile buluşturdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.