Deniz Akkaya... MASKE TASARLADI!

Deniz Akkaya... MASKE TASARLADI!

Deniz Akkaya kendi adını taşıyan markası altında tasarım maske koleksiyonu çıkarttı. Satışa çıkan maskeler, kısa sürede büyük ilgi gördü.

Binlerce insan hayatını kaybettiği, on binlerce insanın virüs nedeniyle tedavi altında olduğu süreçte, koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye'de açık ve kapalı alanlarda maske kullanımı zorunlu hale getirilmesiyle Deniz Akkaya kendi markası altında yüz maskesi çıkarttı.

Deniz Akkaya birbirinden güzel modelleri ve kalıbı olan tasarım maske koleksiyonunda taşlı, gece, sportif modellerin yanı sıra çok çeşitleri mevcut olduğu eşinizle ya da çocuğunuzla beraber takabileceğiniz takım modellerinde yer alan koleksiyon da ayrıca işletmelere özel tasarlanmış yıkanabilir ve tek kullanımlık maske modellerinin de bulunduğu belirtildi.

denizakkaya_maske1.jpgdenizakkaya_maske2.jpg

Kendi markasını oluşturan Deniz Akkaya tasarım maske koleksiyonu ile verdiği pozlarla sosyal medya da binlerce beğeni alırken instagram @tasarımmaskeler üzerinden satışa çıkan Deniz Akkaya tasarım maske koleksiyonu kısa sürede büyük ilgi gördü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.