Deniz Akkaya-Sisi… “AL SANA HABER”DE BU KEZ KAVGA DEĞİL,SEVGİ VARDI!...

Bugün programda değişiklik oldu. Artık ‘’ ALSANA HABER’’’ de her gün ünlü bir gazeteci kadroya dahil oldu. Ve ünlü gazeteciler ile birer yıllık anlaşmalar yapıldı. Bugün o gazetecilerden biri olan www.magazinkolik.com sitesinin sahibi ünlü magazinci Nurcan Sabur’un bundan sonra her pazartesi programda yorumcu olarak yer alacağı izleyicilere Seyhan Soylu tarafından deklare edildi...

Seyhan Soylu’nun moderatörlüğündeki Flash Tv’de yayınlanan ‘’ AL SANA HABER’’ de geçtiğimiz hafta Ebru Polat ile Bahar Candan arasındaki Whats App kavgası gündeme damgasını vurmuştu.  Ebru Polat İnstagram sayfasında ‘’ Seyhan Soylu ile biz birlikte yolumuza devam ediyoruz ‘’ yazması akıllara Bahar Candan’ın programda artık olmayacağı algıları yaratmıştı.

Programa bir yorumcu isim daha ilave edildi. Ünlü güzellik Uzmanı Sevim Alan.. Sevim Alan’da sivri diliyle ilk programda dikkati çekti.

Bugün ‘’ ALSANA HABER ‘’ de Seyhan Soylu’nun kavgalı olduğu Deniz Akkaya programa konuk oldu. Deniz Akkaya önce Seyhan Soylu ve masadaki yorumcuların sorularını daha sonra ise izleyicilerden gelen cesur sorulara tek tek yanıt verdi.

Deniz Akkaya ilk önce Söylemezsem Olmaz programından neden ayrıldığı konusuna “Bu konuyu hızlıca konuşup bitirelim çünkü çok demode profillerin olduğu bir hikaye. Olayın kanalla bir ilgisi yok. Sponsorum Sevim Alan’ ı kanalla ben tanıştırdım ve sözleşme yaparak anlaşma sağladılar. Ancak her SUNDU-SUNAR da markası çıktığında Sevim hn hakkında hakarete varan sözler işittim masadaki arkadaşlardan. Daha önce aralarında bir problem yaşadıklarını düşündüm ama her seferinde aynı şeyler yaşanınca Sevim hanımı arayıp sponsorluktan çekilmesini istedim. Ve ben de programdan ayrıldığımı yayına gitmeyeceğimi söyledim.” diyerek konuya son kez açıklık getirdi. Nihat Doğan araya girerek “Denizciğim, sen gittikten sonra Bircan ile Seren’in yüzlerine bir neşe gelmiş” yorumunda bulunurken Deniz Akkaya ise” Mutlu olsunlar. Yanınıza genel kültürü sizden daha yüksek, kitap okuyan, kelime haznesi sizden daha yüksek, yayıncılık bilen, canlı yayın sırasında yemek yemeyen (Seren’i kastederek) doğru dürüst bir kadın yayından çıkarsa sevinmeleri normaldir. Benim masa arkadaşlarım benden yararlanmak yerine beni bir tehlike olarak görmeyi tercih ettiler. Ben olsam benim etimden sütümden yararlanırdım” yorumunda bulundu.

Seyhan Soylu “Peki Denizciğim Gülgün Feyman’ ı tanımayan bir televizyoncu olur mu sence” diyerek Bircan Bali’ ye atıfta bulundu. Bunun üzerine Deniz Akkaya “ Moderatör olabilir mi ?” diyerek kısa ve net bir cevap verdi.

Nurcan Sabur, Deniz Akkaya’ ya Selin Ciğerci ile ilgili olarak “Selin Ciğerci ile bir kavganız, mahkemeniz var. Bu kavgada çok ilerilere kadar gittiniz. Fakat bir anda sen susmayı tercih ettin ses bir anda kesildi. Neden? Bir tehdit ya da baskı mı aldın?” diye sorarak konuya açıklık getirmesini istedi. Deniz Akkaya,” Susmamın nedeni mahkeme kararı var, konuşma yasağım var. Başka bir sebebi olamaz. Bakın siz bu kadını bu kadar şişirmeyin. Kadın diyerek de bakın iltifat etmiş oluyorum. Yahu onun öyle bir cürmü var mı ki?”  derken Seyhan Soylu araya girerek “Gökhan Çıra şu an da Selin Ciğerci’ ye konuşturma beni diyerek seni yani söylediklerini doğrulamış oluyor ve seni tasdikliyor. Ayrıca daha köpeğine bakamazken çocuğa nasıl bakacak demiştin. Niye böyle söyledin? “ Deniz Akkaya ise “evet ihtimal vermemiştim ama oturduğu sitede baktığı bir Golden cinsi köpeği varmış. Hayvana bakılmadığı için hayvan bahçelerde başıboş geziyormuş” diyerek neden taşıyıcı anne aracılığıyla çocuk sahibi olmaması gerektiği hakkında da düşüncelerini dile getirdi.

AL SANA HABER moderatörü Seyhan Soylu yine Deniz Akkaya’ ya “Peki Selin Ciğerci sosyal medyada çok sevilmesine rağmen sence neden ekranlarda yaptığı program tutmadı ve kaldırıldı?” sorusunu sordu. Deniz Akkaya “Doğru projede doğru bir yere oturtulursa neden olmasın” diye yanıtlarken araya Seyhan Soylu’ nun “ Bülent Ersoy içinde mi bu geçerli peki sence?” dedi. Deniz Akkaya ise” asla böyle bir şey Bülent hn için geçerli olamaz. Bir kere Bülent Ersoy’ u cinsel kimliğinden dolayı bu insanlarla bir arada tutmayın. Birçok özgürlüğe sahipsek bu ülkede, bizden önce bu acıları çekti diye biz böyle rahat yaşıyoruz.” diyerek Bülent Ersoy’ u bu isimlerin dışında tuttu.

Seyhan Soylu daha sonra halktan gelen tweet soruları sorarak Deniz Akkaya’ dan yorumları aldı. Sorulardan bazıları ve cevapları

Soru - Ece Ronay ile neden bu kadar uğraştın?

Deniz Akkaya – İki şeye karşı tahammül ve empati yapamıyorum. Birincisi çocuklarla ilgili konular ve ikincisi bayrak. Ben çok fazla miliyetçiyim. Ece Ronay ile ilgili takıldığım konu bu kız ben pkk sempatizanı değilim diyemedi.

Soru – En büyük aşkın kimdi? Okan Bayülgen’ e mi aşıktın yoksa çocuğunun babasına mı?

Deniz Akkaya – Bu yanlış bir soru bence. İnsan aşkı bir kere yaşamaz ki.

Soru – Tamer Karadağlı ile aranda aşk var mıydı?

Deniz AKKAYA – Hayır biz sadece seyahat ettik birlikte. Bu nereden çıktı?

Soru – Bircan mı Seren mi daha tehlikeli?

Deniz AKKAYA – İşin komik tarafı benim tehlikeli anlayışımın çok dışında bu iki örnek. Çapsız adam tehlikeli olamaz. Ama hangisi daha çapsız diye sorarsanız ona cevap veririm.

Soru – Flash Tv ekranlarında AL SANA HABER’ de olmayı düşünür müsünüz?

Deniz Akkaya – Televizyonu bıraktım sahnelere başlayacağım.

Diyerek esprili bir yanıt verdi.

Ve seyirci soruları arasında programdan Nihat Doğan ile kavga ederek programı terk eden Tuğba Ekinci’nin Deniz Akkaya’ya sorduğu soru stüdyodaki yorumcuları da izleyicileri de şok etti. Seyhan Soylu Tuğba Ekinci’nin evinden çektiği videoda;

Seyhan Soylu; Tuğba ekinci masada olsaydın. Deniz Akkaya’ya ne sormak isterdin?

Tuğba Ekinci ; ‘’ Yokluğum fazla belli olmasın diye sert bir soru geliyor, Deniz Akkaya çok güzel bir kadın. Erkelerin beğendiği kadar Kadınlarında hayran olduğu bir kadın. Deniz’e Biseksüel misin? diye sormak isterdim ‘’ dedi.

Deniz Akkaya; ‘’ Saçım kısa diye mi bu intiba oluşuyor. Anlamadım. Ülkede adımın yazılmadığı erkek kalmadı. Şimdi mi Biseksüel oldum.’’ dedi.

Programın yorumcuların dan Ebru Polat söze girer.

Ebru Polat; ‘’ Olabilirsin Denizciğim kime ne? Cinsiyetsizde olabilirsin. Kimseyi alakadar etmez. İstersen bir kadına da ister bir erkeğe aşık olabilirsin. Herşey seks değildir. Biseksüel olmak ayıp bir şey değil. Açık yüreklikle bunu söyleyebilecek bir kadınsın sen Denizciğim. ‘’ dedi

Nihat Doğan; Gömlek pantolon sık giyiyor diye mi böyle bir intiba oluşuyor.

Deniz Akkaya; ‘’ Şimdi bizim bu ünlü camiasında bir sürü insan var. Ben akıllandıktan sonra hayatımı çok dışarı kapalı yani izole yaşamaya başladım. Ama ben yurtdışına da, seyahatime de gidiyorum, eğleniyorum da. Şimdi iş arkadaşlarımızın ceplerinde tehdit edilebilecek unsurlar vardır. Çünkü aklı eksik parayı sonradan görmüş sonradan ünlenmiş herkes yürüdüğü yolda birtakım açıklar bırakır. Ve o açıklar her zaman kullanılır. Şimdi benimle ilgili kullanılacak bir şey bulamadıkları için bu tür konular çıkıyor. Ve ben de diyorum ki kim görmüş kiminle görmüş ve ne zaman görmüş diye soruyorum.” dedi.

Seyhan Soylu son sorusunu “İstanbul sözleşmesi ile ilgili ne düşünüyorsun? Düşüncelerini merak ediyorum” diyerek sözü Deniz Akkaya’ ya verdi. Deniz Akkaya ise “İstanbul sözleşmesinin eksik olduğunu düşünüyorum. Mazlumları, kadınları, yaşlıları, tüm canlıları korunmasını kapsayan ve ciddi cezaları olan bir sözleşme olarak eksiklerinin tamamlanması lazım” cevabını verdi.

Program sonuna doğru başka bir programa yetişmek üzere müsaade isteyen Deniz Akkaya’ ya Seyhan Soylu “Ben onun ablasıyım bizim örf ve adetimizde büyüklerin eli öpülür.” diyerek Deniz Akkaya’ya elini uzattı. Canlı yayında aralarındaki buzları eriten Seyhan Soylu ise Deniz Akkaya’ nın alnından öptü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.