Deniz-Begüm Berdan... FASHİON WEEK'TE GÖVDE GÖSTERİSİ!

Deniz-Begüm Berdan... FASHİON WEEK'TE GÖVDE GÖSTERİSİ!

DB BERDAN, usta yönetmen Stanley Kubrick’in 1971 yapımı Otomatik Portakal filminden ilham aldığı ‘Ultra Violence’ isimli 2016 Sonbahar - Kış koleksiyonuyla göz kamaştırdı.

Mercedes - Benz Fashion Week Istanbul kapsamında, gerçekleştirilen defileye, Zülal – Ahmet Nazif Zorlu, Çağla Şıkel, Ceylan Çapa, Etel Baler, Şebnem Schaefer, Andreas Beck, Serap Tibuk, Hülya Kalyoncu ve Mehtap Elaidi’nin de aralarında bulunduğu iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok isim katıldı.

Bioderma’nın ana sponsorluğunda gerçekleşen defilede, Umut Eker, Doğa Bursalı’da yürüdü. Defilenin artistik yönetimi ve koreografisi Öner Evez, video çekimi Sezen Yeniçeri, makyajlar ünlü makyaj artisti Hakan Kültür ve müzikleri ise DJ Murat Kanar yaptı.

 Sundukları her koleksiyonla farklı bir noktaya dikkat çeken Deniz-Begüm Berdan ikilisi, 2016 Sonbahar-Kış sezonunda, Anthony Burgess’in kült romanından beyaz perdeye taşınan, usta yönetmen Stanley Kubrick’in 1971 yapımı Otomatik Portakal filminden ilham aldı. “Ultra Violence” ile DB Berdan, izleyenleri yeni bir bakış açısı ve görsel bir şovla şaşırttı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.