Deniz Gönen-Demet Gönen... GÜZEL KARDEŞLERDEN NEFESLERİ KESEN CESUR SAHNELER !..

Deniz Gönen-Demet Gönen... GÜZEL KARDEŞLERDEN NEFESLERİ KESEN CESUR SAHNELER !..

`Eski Sevgiliyi Unutmanın On Yolu` filminde rol alan Deniz Gönen ve Demet Gönen kardeşler, filmde ki cesur sahneleriyle adlarından çok sık söz ettirmeye başladılar.

'Eski Sevgiliyi Unutmanın On Yolu' filminde rol alan Deniz Gönen ve Demet Gönen ilk defa bir sinema filminde beraber rol aldılar. Özellikle sosyal medya üzerinde de birçok hayranı bulunan ve güzellikleriyle dikkat çeken oyuncu kardeşleri Biray Dalkıran yeni filminde yanyana getirdi.

Filmde iki ünlü film yıldızını canlandıran Gönen kardeşler hem seksi hemde komik karakterleri canlandırıyor.

Filmle ilgili yayınlanan videolarda iki güzel oyuncunun cesur sahnesi çok konuşulacağa benziyor. Atılgan Gümüş'ün "Tek celsede boşanabilirim" açıklamasına esprili bir cevap veren Gönen kardeşler " Toplu bir boşanmaya sebep olmayalım da , neyse ki eski sevgiliyi unutmanın tüm sırlarını da açıklamış olacağız filmde" dediler.

Senaryosu 3.5 yılda bilimsel aşk araştırmaları sonucu büyük özenle yazılan yılın en komik filmi, seyircilerine kahkaha dolu bir 90 dakika yaşatacağa benziyor.

Yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı "Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu" filminde Atılgan Gümüş, Orçun Kaptan, Serhat Özcan, Tuğçe Sarıkaya, Kubilay Güleçoğlu, Emre Koç, Deniz Gönen Türkcan, Demet Gönen, Kemal Erek, Sevcihan Tunca, Aslı Bankoğlu, Vahdet Çakar, Asuman Dabak, Recep Aktuğ ve Zeynep Dizdar gibi isimler rol alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.