Derya Uluğ... SIRT DEKOLTESİ NEFES KESTİ!

Derya Uluğ... SIRT DEKOLTESİ NEFES KESTİ!

İzmir’li olarak Fuar’da bulunmanın kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Uluğ’un kıyafeti dikkat çekti. Ön tarafı kapalı, sırtı açık kıyafetle podyuma çıkan güzel şarkıcı, söylediği şarkılarla sevenlerini coşturdu.

Bu yıl 11’nci kez moda severler ve ünlü markaları bir araya getiren "IF Wedding Fashion İzmir Fuarı"nda, gelinlik firması Seyranlı Bindallı & Kaftan, 2017 Kreasyonu'nu önceki gün gerçekleşen bir defileyle tanıttı.

 

İzmir Fuar’ında gerçekleşen defilede birbirinden farklı Osmanlı motifli kaftanlar, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Yabancı-yerli mankenlerin podyuma çıktığı defilede, bayan ve bay kaftanları hazırlayan genç tasarımcı Burcu Şıhyusufoğlu, finalde mankenlerle birlikte podyuma çıktı.

Defile sonrası “Okyanus” şarkısıyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Derya Uluğ, mini bir konser verdi.

deryaulug_sirt.jpg

İzmir’li olarak Fuar’da bulunmanın kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Uluğ’un kıyafeti dikkat çekti. Ön tarafı kapalı, sırtı açık kıyafetle podyuma çıkan güzel şarkıcı, söylediği şarkılarla sevenlerini coşturdu. Derya Uluğ, mini konserinden sonra firmanın standına geçerek sevenleriyle hatıra fotoğrafları çektirdi. 

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum