Dilek Torgut... SÖZÜ VE MÜZİĞİ KENDİNE AİT OLAN YEPYENİ BİR ALBÜME İMZA ATTI !..

Dilek Torgut... SÖZÜ VE MÜZİĞİ KENDİNE AİT OLAN YEPYENİ BİR ALBÜME İMZA ATTI !..

Kendi söz ve bestelerini seslendirdiği ilk albümünü çıkaran genç şarkıcı Dilek Torgut, müzik dünyasına oldukça iddialı bir giriş yaptı.

Kendi söz ve bestelerini seslendirdiği ilk albümünü çıkaran genç şarkıcı Dilek Torgut, müzik dünyasına "merhaba" dedi.

Albümünde Ozan Çolakoğlu ve Mustafa Ceceli ile çalışan Torgut'un Suat Aydoğan ile düet yaptığı 'Ayrılık Vardiyası klibi oldukça beğeni topluyor.

Ünlü Brezilyalı Model Daniel Kakoulidis bu klip için Türkiye'ye geldi. Klipte yakışıklılığı ve fit vücudu ile dikkatleri üzerine çeken Daniel İstanbul'a aşık olduğunu söyledi.

Yaklaşık 600 bestesi bulunan Dilek Torgut zamansız bir albüme imza attığını belirtti. Aşk dolu ve duygusal şarkılarıyla müzik dünyasına yepyeni bir romantizm getiren şarkıcı kısa zamanda gönülleri feth etti.

Dilek Torgut Hakkında:

Dilek Torgut, 4 Mayıs 1985 tarihinde Mersin?de doğdu. Ailenin 4. çocuğu olan Torgut, İlk, orta ve lise eğitimini Mersin?de tamamladı. 13 yaşında ilk bestesini yapan Dilek Torgut, 20 yaşında İngiltere'ye giderek bir kitapevinde akşamları şarkı söylemeye başladı.

2007 senesinde müzik kariyerine başlamak için ani bir karar ile İstanbul'a geldi. Özel şan eğitimleri ile kendisini geliştirerek mekanlarda ve etkinliklerde sahne almaya başladı. Ozan Çolakoğlu ile tanışarak bestelerini sundu ve ilk albümü 'Öp Başına Koy'u 2014 Kasım ayında çıkardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.